Kiderült, miért nem visel nadrágot Sarolta hercegnő

Forrás: AFP/Dominic Lipinski -
királyi család viselet Katalin hercegné öltözködés Vilmos herceg Sarolta hercegnő protokoll György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt sejteni lehet, hogy a királyi család tagjainak nagyon szigorú protokoll szerint kell élniük az életüket. Sarolta hercegnőt például még nem lehetett nadrágban látni. A szakértők most azt is elmondták, mi ennek az oka. 

Az egész világ imádja Vilmos herceg és Katalin hercegné gyermekeit, Györgyöt, Saroltát és a kis Lajost. A The Sunnak feltűnt, hogy a hercegnő mindig nagyon aranyos ruhákban jelenik meg, ám nadrágban még soha nem láthattuk.

Korábban már mi is írtunk róla, hogy milyen szabályokat kell szem előtt tartania a királyi család tagjainak. Ebben említést tettünk arról, hogy a családban a fiú gyermekek minden évszakban rövidnadrágot hordanak, ezt tartják ugyanis előkelőnek.

Sarolta hercegnő mindig szoknyát hord Forrás: AFP/Dominic Lipinski

Rachel Riley gyerekruha tervező szerint Katalin hercegné döntése volt, hogy Sarolta hercegnőt klasszikus és hagyományos ruhákba öltözteti, így a róla készült képek is időtlenek lesznek. Ám azt is elmondta, hogy a magánéletben a kis hercegnő kényelmes ruhákat visel, így nadrágot is.

Radics Gigi smink nélkül 10 évvel fiatalabbnak tűnik: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180801-radics-gigi-smink-nelkul-10-evvel-fiatalabbnak-tunik.htmlSmink nélkül mutatta meg arcát Radics Gigi: szinte 10 évvel fiatalabbnak néz ki, mint a többi fotóján. TrendOrigo10 rossz szokás, ami ront a megjelenésedenhttp://www.life.hu/trend/20180723-rossz-szokasok-amik-rontanak-egy-no-megjelenesen.htmlA szerencsés genetika sokat segít abban, hogy megőrizd a fiatalságod, de a nem megfelelő napi rutinnal sokat ronthatsz a kinézeteden. Eddig talán fel sem tűntek berögződött, rossz szokásaid, amelyek hosszú távon ártalmasak lehetnek. Szabadulj meg tőlük, amilyen gyorsan csak tudsz! TrendOrigoShoppingveszély! Hogyan kerülheted el, hogy felesleges holmikat vásárolj?http://www.life.hu/trend/20180711-hogyan-kerulheted-el-hogy-felesleges-holmikat-vasarolj.htmlNem is olyan egyszerű dolog az, hogy ne vásárolj mindenféle szükségtelen dolgokat összevissza. Számtalan tényező befolyásolhat: egy vonzó kirakat, rossz időjárás, feldobott hangulat és még millió más dolog, ami felesleges pénzkiadásba verhet. Olvasd el tippjeinket, hogy mit tehetsz az átgondolatlan vásárlás ellen, és dönts saját felelősségedre. TrendOrigoKatie Holmes divatbakija: melleit nem lehetett nem néznihttp://www.life.hu/trend/20180731-katie-homes-divatbakija-melleit-nem-lehetett-nem-nezni.htmlNem tudni, miért választotta a stylist azt a ruhát Katie Holmes-nak, amit a Párizsi Divathéten viselt. Mellei furcsán buggyantak ki a ruhából, odavonzotta a tekinteteket. Trend--Mit árul el rólunk a ruhánk? Az öltözködés pszichológiája - interjúhttp://www.life.hu/trend/20180711-az-oltozkodes-pszichologiaja.htmlNem csak az alkalomnak és a hangulatunknak megfelelően öltözködünk. Faragó Melinda pszichológus szerint öltözetünk a személyiségünk egyik kifejezőeszköze. Ahogy megjelenünk, rengeteg információt közvetítünk magunkról a külvilág felé. Mutasd hát a ruhád, és megmondjuk, ki vagy! TrendOrigoFürdőruhában meg mutatta meg vékonyka testét Cinthya Dictatorhttp://www.life.hu/trend/20180729-furdoruhaban-meg-mutatta-vekonyka-testet-cinthya-dictator.htmlOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.