Teljesen átváltoztatja magát a sminkkel ez a fiatal lány: videó

videó festék átváltozás smink arc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nők sokszor saját magukon is tapasztalják, hogy mennyit tud változtatni az arcon egy kis festék. Ám akadnak extrém példák is. Egy lány most videóban mutatta meg, hogyan fest, amikor tényleg ellepi a festék az arcát. 

Sok nő viszi túlzásba a sminkelést, úgy vélik, szebbek, figyelemfelkeltőbbek, ha elrejtik valódi arcukat. Ám ez nem mindig praktikus, hiszen akár egy kicsi festék is megváltoztathatja valaki arcát. Itt is érvényes az örök igazság: a kevesebb néha több.

Most a Mirrorés a 9Gag is közzétett egy videót, melyen egy lány megmutatja, mire képes a smink az ő arcán. Azután le is mossa a kamera előtt, hogy még inkább szemléltesse a különbséget. Érdemes végig nézni.

Mellvillantós bikini az új trend: fotókhttp://www.life.hu/trend/20180806-mellvillantos-bikini-az-uj-trend.htmlA hírességek már javában viselik az év legtrendibb és legmerészebb fürdőruháját, az úgynevezett mellvillantós bikinit. TrendOrigoNe vasald túl magas hőfokon a hajad: szörnyen károsíthttp://www.life.hu/trend/20180803-ne-vasald-tul-magas-hofokon-a-hajad-szornyen-karosit.htmlA hajvasaló rendkívül praktikus eszköz, ugyanakkor a nem megfelelő használatával komoly károsodást okozhatsz. Trend--Íme, a Miss Balaton szépségverseny 12 döntősehttp://www.life.hu/trend/20180803-ime-a-miss-balaton-szepsegverseny-12-dontose.htmlForró napsütésben álltak modellt a Miss Balaton gyönyörű döntősei. A profi fotózás helyszíne a festői szépségű Balatonfüred volt, ahol a tizenkét versenyző már gőzerővel készül a szombat esti fináléra. Ám mielőtt a zsűri meghozná döntését, a közönségen a sor, hogy letegye voksát kedvence mellett.Trend--Vera Wang: A menyasszonyok kedvenc tervezőjehttp://www.life.hu/trend/20180723-portre-vera-wang-mennyaszonyi-ruha-tervezo.htmlSoha nem gondolta volna, hogy életének elkeseredett pillanatból később mennyi öröme származik. Így járt, amikor gyerekkori álma szertefoszlott, ám elindította sikeres pályája felé. Később pedig boldog araként kétségbeesetten kereste a tökéletes ruháját, amit nem talált meg, ezért maga tervezte és készítette el. Innentől származtatható a Vera Wang menyasszonyi ruhák diadala. Sztárok, menyasszonyok, és hétköznapi nők rajonganak kollekcióiért világszerte. TrendOrigoVéget ért a szőrtelenítés korszaka: a természetesség jött újra divatbahttp://www.life.hu/trend/20180802-veget-ert-a-szortelenites-korszaka-a-termeszetesseg-jott-ujra-divatba.htmlÉveken keresztül minden a szőrtelenítésről szólt. Mindenki kutatta a számára megfelelő eljárást, és próbált eleget tenni az állandó, teljes csupaszságnak, de úgy tűnik, hogy ez véget érhet. A Vogue szerint ugyanis ezentúl a természetes szőrzet lesz a divat, visszatér a bozont. Trend--György herceg felkerült a legjobban öltözöttek listájárahttp://www.life.hu/trend/20180802-gyorgy-herceg-felkerult-a-legjobban-oltozottek-listajara.htmlMár megszokhattuk, hogy Vilmos herceg és Katalin hercegné gyermekeinek külseje mindig kifogástalan, ám a virgonc herceget és hercegnőt ez nem zavarja abban, hogy igazán gyerekek tudjanak lenni. György herceg pedig most felkerült a világ legjobban öltözöttjeinek listájára is. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.