Eva Longoria másfél hónappal szülés után lépett a vörös szőnyegre: fotók

baba terhesség szülés után vörös szőnyeg Eva Longoria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eva Longoria szülés után másfél hónappal máris a vörös szőnyegen pózolt. Az újdonsült anyuka ezúttal is csodásan festett.

Eva Longoria június végén adott életet első gyermekének, Santiago Enriquének. A 42 esztendős színésznő anyai feladatai mellett most egy filmpremierre is meghívást kapott Kaliforniában. Ez volt az első alkalom, hogy szülés után megjelent a vörös szőnyegen.

Ezúttal egy hófehér blézer-jellegű szettbe bújt, amely remek választásnak bizonyult, jótékonyan eltakarta a hasán lévő esetleges pluszkilókat.

Eva Longoria ezúttal otthon hagyta babáját Forrás: FilmMagic/2018 Axelle/Bauer-Griffin/Axelle/Bauer-Griffin

Csodásan néz ki Forrás: FilmMagic/2018 Axelle/Bauer-Griffin/Axelle/Bauer-Griffin
Celebjegyességek, melyek még az igen előtt véget értek: Jennifer Lopez és Ben Affleck sem házasodtak összehttp://www.life.hu/sztarok/20180806-celebjegyessegek-melyek-meg-az-igen-elott-veget-ertek-jennifer-lopez-es-ben-affleck.htmlMivel a hírességek kirakatban vannak, életük egyelten eseménye sem maradhat titokban. A boldog pillanatokat persze mindenki szívesen megosztja, ám a szomorú momentumokat inkább titkolnák, például a jegyesség felbontását is. Ezek azonban mindig kiderülnek, és bizony volt bőven olyan jegyesség a sztárvilágban, amiből nem lett esküvő. Cameron Diaz és Jared Leto sem jutott el az oltárig. TV + Sztárok--Gáspár Virág bikinis fotót töltött fel Instagramrahttp://www.life.hu/sztarok/20180807-gaspar-virag-bikinis-fotot-toltott-fel.htmlA 16 éves Gáspár Virág megmutatta követőinek, ő hogyan küzd a forróság ellen: természetesen egy medencében, bikiniben. TV + SztárokOrigoKabát Péter 8 év alatt sem tudta megjegyezni, hol lakik: barátnője megtanította velehttp://www.life.hu/sztarok/20180807-kabat-peter-8-ev-alatt-sem-tudta-megjegyezni-hol-lakik-baratnoje-megtanitotta-vele.htmlKabát Péter memóriája nem túl erős, állítja kedvese, amit azzal bizonyított, hogy a csatár 8 év alatt se tudta megjegyezni, hol lakik.TV + Sztárok--Pumped Gabót elhagyta kedvese, Luna: megcsalás és flörtökhttp://www.life.hu/sztarok/20180807-pumped-gabot-elhagyta-kedvese-luna-megcsalas-es-flortok.htmlPumped Gabo és szerelme kapcsolata úgy tűnik, véget ért. A fiatal lánynál betelt a pohár, ugyanis többen állítják: az Rtl Klubon ismertté vált celeb megcsalta őt és folyamatosan csajozik is.TV + SztárokOrigoLiptai Claudia vezeti a Séfek séfe gasztro-tehetségkutatót a TV2-nhttp://www.life.hu/sztarok/20180806-liptai-claudia-vezeti-a-sefek-sefe-gasztrotehetsegkutatot-a-tv2n.htmlLiptai Claudia a közösségi oldalán jelentette be a nagy hírt a rajongóinak.TV + Sztárok--Kourtney Kardashian szidalmazta a családjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180806-kourtney-kardashian-szidalmazta-a-csaladjat.htmlNem ritka, hogy a Kardashian családról szóló valóságshow-ban pattanásikg feszülnek az indulatok. Ám az új évad előzetesében láthatjuk, hogy Kourtney Kardashian durva dolgokat vág testvére, Kim fejéhez. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.