Várkonyi Andrea Julia Roberts műsorvezető szexi bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várkonyi Andrea friss fotóján pont úgy néz ki, akár Julia Roberts.

Hőség, még mindig"- ezzel a szöveggel posztolt magáról bikinis fotót Várkonyi Andrea. A mindig visszafogott műsorvezető persze ezúttal sem mutatta meg magát teljesen, csupán a felsőteste látszik oldalról.

A fotón egyébként kísértetiesen hasonlít Julia Robertsre, követői meg is jegyezték, hogy először elbizonytalanodtak abban, kit is látnak valójában.

Sztárok, akikről nem tudtad, hogy sztriptízeltek: Brad Pitt és Lady Gaga is vetkőztekhttp://www.life.hu/sztarok/20180810-sztarok-akikrol-nem-tudta-hogy-sztriptizetek-brad-pitt-es-lady-gaga-is-vetkoztek.htmlA ma már luxusban élő sztárok is voltak egykor nélkülözők, akik igyekeztek minden lehetőséget megragadni, amivel pénzt tudtak keresni. Sokan a sztriptízt választották, hiszen ezzel viszonylag gyorsan lehet nagy összeget keresni. Még Brad Pitt is rákényszerült a vetkőzésre, de Catherine Zeta-Jones is ledobta magáról a textilt egy kis pénzért. TV + Sztárok--Minden koncertjét lemondta Demi Lovatohttp://www.life.hu/sztarok/20180810-minden-koncertjet-lemondta-demi-lovato.htmlDemi Lovato túladagolása után bevonult a rehabra, ezért a hírek szerint lemondta turnéjának fennmaradó állomásait. TV + Sztárok--Ben Affleck a villája előtt álló mobilvécét használta: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180810-ben-affleck-a-villaja-elott-allo-mobilvecet-hasznalta.htmlBen Affleck ugyan pár lépésnyire volt saját, 20 millió dollárt érő villájától, mégis az építőmunkások számára kitelepített mobilvécét használta. TV + Sztárok--Schobert Norbi arról mesélt Kasza Tibinek, mennyire megijedt egy kislánytól: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180810-schobert-norbi-arrol-meselt-kasza-tibinek-mennyire-megijedt-egy-kislanytol-video.htmlKasza Tibi Pénzt vagy éveket című műsorában mesélte Schobert Norbi, hogy halálra rémült kislánya osztálytársától.TV + SztárokOrigoVita tárgya a gyerektartás Angelina Jolie és Brad Pitt közötthttp://www.life.hu/sztarok/20180809-vita-targya-a-gyerektartas-angelina-jolie-es-brad-pitt-kozott.htmlAzt állítja Angelina Jolie, hogy Brad Pitt nem fizet számára elég gyermektartást, a férfi ügyvédei azonban ezt cáfolták. El is árulták, hogy mennyit fizetett eddig Pitt. TV + Sztárok--65 éves lett Delhusa Gjon, elárulta, mivel tartja magát formábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180809-65-eves-lett-delhusa-gjon-elarulta-mivel-tartja-magat-formaban.htmlAranylemezek sorakoznak Delhusa Gjon falán, azt mondja semmit nem kért születésnapjára, hiszen mindenene megvan már. A zenész 65. születésnapját ünnepli, elárulta, mivel tartja magát formában. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.