Ilyen szigorú szabályok szerint élnek az amerikai pomponlányok

pompomlányok cheerleader szurkoló amerikai foci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy a pomponlányok élete sem felhőtlen. Munkahelyükön szigorú szabályoknak kell megfelelniük.

Nem könnyű a pomponlányok élete - derült ki a New York Times cikkéből. A lap az Egyesült Államok egyik legismertebb cheerleaderjeinek, a Carolina Panhers szurkolólányainak mindennapjait vette górcső alá. Kiderült, a TopCats lányoknak 5 órával a mérkőzés kezdete előtt már a stadionban kell lenniük. Ez idő alatt el kell tüntetniük a rajtuk lévő tetoválásokat, piercingeket. Vizet is csak akkor ihatnak, ha engedélyt kapnak rá.

Can’t wait to be back on the field!!

TopCats (@topcats) által megosztott bejegyzés,

Minden lánynak van egy ideális testsúlya, amit maximim másfél kilóval léphetnek túl. Ezt minden mérkőzés előtt szigorúan ellenőrzik. Állítólag külön kézikönyvük van arról is, hogyan kell elvégezni a szőrtelenítést, a borotválást és a tampon felhelyezését.

Nagyon kevés fizetést kapnak, és még ebből is levonhatnak, ha helytelenül viselkednek, például olyan fotót tesznek ki közösségi oldalukra, amelyet főnökeik nem megfelelőnek ítélnek meg.

Get your hands up ‍♀️ if you’re excited Panther football is back tonight!

TopCats (@topcats) által megosztott bejegyzés,

A lap megemlíti, hogy a lányok nem csak a közönséget szórakoztatják, vannak egyéb feladataik is, sokszor tombolát és ajándéktárgyakat is árulnak.

Happy #NationalDanceDay!

TopCats (@topcats) által megosztott bejegyzés,

Ashley Graham keményen visszavágott a trolloknakhttp://www.life.hu/trend/20180812-ashley-graham-plus-size-modell-kemenyen-visszavagott-a-trolloknak.htmlAshley Graham a világ legismertebb plus size modellje egy videó kapcsán keveredett szóváltásba követőivel. TrendOrigoHeti trendjelentés: az egykori tinisztár, Kristen Bell borzalmasan nézett kihttp://www.life.hu/trend/20180810-heti-trendjelentes-szerepel-benne-kristen-bell-vanessa-hudgens.htmlHollywoodban is tombol a nyár, túlságosan sok vörös szőnyeges eseményben a héten sem volt részünk, bár szép ruhákban így sem szűkölködtünk. Mutatjuk őket! Trend--Dögös fotón pózol Tóth Gabihttp://www.life.hu/trend/20180811-dogos-foton-pozol-toth-gabi-kutyajaval-sanyival.htmlKiskutyájával, Sanyival fotózkodott Tóth Gabi. A kommentelők egy része azonban nem csupán a cukiságot díjazta a képen...Trend--Imádni vagy utálni? A nagy szeplő kérdéshttp://www.life.hu/trend/20180809-imadod-vagy-utalod-a-szeploket.htmlVan, aki legszívesebben megszabadulna tőle, mások viszont kifejezetten szexepilnek tartják a szeplőt. Te mit gondolsz róla? TrendOrigoSzexi bikinis fotót posztolt Várkonyi Andreahttp://www.life.hu/trend/20180810-szexi-bikinis-fotot-posztolt-varkonyi-andrea-julia-roberts.htmlVárkonyi Andrea friss fotóján pont úgy néz ki, akár Julia Roberts. TrendFotó: Adrián Zoltán - OrigoRihanna visszahozza a divatba a hajszálvékony, rajzolt szemöldöktrendet?http://www.life.hu/trend/20180809-rihanna-hajszalvekony-szemoldokkel-pozol-a-brit-vogue-szeptemberi-cimlapjan.htmlTudjuk jól, hogy a divatlapok világában mindig a szeptemberi szám a legfontosabb. Míg tavaly az amerikai Vogue címlapjáról cikkeztünk, ezúttal a brit kiadás ütött akkorát, ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Címlapján Rihanna szerepel hajszálvékony, tetovált hatású szemöldökkel. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.