Így tehetsz szert sok követőre: Natasha Grano Insta-sztár elárulta

Forrás: Instagram/Natasha Grano -
Natasha Grano követő Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Luxuséletet él Instagram-profiljának köszönhetően az angliai anyuka, Natasha Grano, és most elárulta, hogy csinálta. 

Több mint 600 ezer követővel büszkélkedhet Natasha Grano, aki mindössze egy év alatt érte el ezt a népszerűséget. Luxusmárkák versenyeznek azért, hogy szponzorálhassák, a bevétele pedig évente 250 ezer font, amely nagyjából 87 millió forintnak felel meg. De hogyan sikerült így felfuttatnia magát? Elárulta.

Így tehetsz szert sokezer követőre: Natasha Grano Insta-sztár elárulta Forrás: Instagram/Natasha Grano

Natasha a terhessége alatt minden idejét azzal töltötte, hogy kutakodott. Rengeteg Youtube-videót nézet meg az Instagram működéséről, és minden más fellelhető anyagot tanulmányozott, aminek meg is lett az eredménye. Ugyan azt beismerte, hogy a luxusélete nagyban segít fenntartani a követők érdeklődését, de szerinte mindenki elérheti az Insta-sztárságot. Neki már nincsen gondja, hiszen elérte a vágyott luxust, de úgy véli, ez más számára sem lehetetlen.

1. A tartalom kulcsfontosságú


Natasha szerint az egyik legfontosabb dolog az, hogy a közzétett képek gyönyörűek legyenek. Napi egy elegendő, de napi hárommal gyorsabban növelhető a követők száma.

2. A story a lényeg


Az Insta-story az egyik legjobb eszköz a követők számának növelésére. Natasha tippje, hogy a lehető legtöbb hashtaggel lássuk el a fotót, és kicsinyítsük le annyira a betűket, hogy ne is látszódjon.

3. A képaláírások nagyon fontosak


A képaláírások adnak lehetőséget arra, hogy a követők megtudják, milyen is vagy te, ezért minél szellemesebb egy szöveg, annál jobb, de akár hosszabb leírást is lehet adni, amennyiben szükséges. És az idézetek is nagyon népszerűek.

4. Hashtagek


Azt már mindenki tudja, hogy a hashtagek rendkívül fontosak, a legtöbben mégis hibáznak ezek elhelyezésével. Natasha szerint ugyanis tilos a képaláírásba írni, inkább kommentben tegyük a képünkhöz és annyit, amennyit csak lehetséges. Igyekezzünk olyanokat választani, amelyek kevesebb bejegyzésben szerepeltek.

5. Interakció


Ahhoz, hogy jelen legyél, neked is be kell követned a hasnoló tematikájú embereket, és egy-két kedves komment elhelyezése is ajánlatos, mert így könnyebben rád találnak. Natasha órákat is eltöltött mások fotóinak kedvelésével. Úgy véli, egy felhasználó 5-10 fotóját érdemes kedvelni, és egy órával a saját posztod közzététele előtt vagy után a legcélravezetőbb.

Összeházasodik Jason Statham és Rosie Huntington-Whiteley http://www.life.hu/sztarok/20180814-osszehazasodik-jason-statham-es-rosie-huntingtonwhiteley.htmlÚgy tűnik, Jason Statham is beadta végre a derekát, a hírek szerint ugyanis nemsokára elveszi barátnőjét és gyermeke anyját, Rosie Huntington-Whiteleyt. TV + Sztárok--Ilyen szemöldökkel virítottak a sztárok 20 évvel ezelőtthttp://www.life.hu/trend/20180813-ilyen-vekony-szemoldokkel-viritottak-a-sztarok-20-evvel-ezelott.htmlLáttad már a brit Vogue szeptemberi címlapját? Rihanna hajszálvékony, rajzolt szemöldökkel pózol rajta. Azóta tartja lázban a divat rajongóit a kérdés: újra menő lesz-e a gyűlölt szemöldöktrend, ami a 90-es, 2000-es években hódított. Korábbi cikkünkben a Vogue sminkesének véleményét is elolvashatod, most azonban megmutatjuk, mire kell számítani, ha a válasz a kérdésre igen. TrendOrigoMegosztó posztot tett közzé Berki Krisztián szerelme, Mazsihttp://www.life.hu/trend/20180812-megoszto-posztot-tett-kozze-berki-krisztian-szerelme-mazsi.htmlOrigoIlyen szigorú szabályok szerint élnek az amerikai pomponlányokhttp://www.life.hu/trend/20180812-ilyen-szigoru-szabalyok-szerint-elnek-az-amerikai-pomponlanyok-cheerleader.htmlKiderült, hogy a pomponlányok élete sem felhőtlen. Munkahelyükön szigorú szabályoknak kell megfelelniük. TrendOrigoBikiniben pózol Salma Hayekhttp://www.life.hu/trend/20180812-bikiniben-pozol-salma-hayek-szineszno.htmlAz Instagramra töltötte fel bikinis fotóját Salma Hayek. A követői teljesen bezsongtak a látványától...Trend--Ashley Graham keményen visszavágott a trolloknakhttp://www.life.hu/trend/20180812-ashley-graham-plus-size-modell-kemenyen-visszavagott-a-trolloknak.htmlAshley Graham a világ legismertebb plus size modellje egy videó kapcsán keveredett szóváltásba követőivel. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.