Fürdőruhában élvezi a hosszú hétvégét Lilu

napozás Lilu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lilu viselete a bizonyíték arra, hogy nem csak a bikini, de az egyrészes fürdőruha is lehet szuperszexi. 

"Álmaimban 3 napig ezt csinálom....aztán majd nem...." - írta fotójához Lilu, a követőinek pedig nagyon is tetszik, amit látnak. Szépek a hegyek-völgyek - írta képe mellé egy kommentelő... "végre egy nő, aki egyrészes fürdőruhában élvezi az életet!! Elsőosztályú! Szemetgyönyörködtető vagy Lilu!" - olvasható ugyanott.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Álmaimban 3 napig ezt csinálom....aztán majd nem....

Lilu (@lilugram) által megosztott bejegyzés,

Megosztó posztot tett közzé Berki Krisztián szerelme, Mazsihttp://www.life.hu/trend/20180812-megoszto-posztot-tett-kozze-berki-krisztian-szerelme-mazsi.htmlOrigoKelly Brook az ideális testű nő a tudósok szerint: esztétikus és egészségeshttp://www.life.hu/trend/20180812-kelly-brook-az-idealis-testu-no-a-tudosok-szerint-esztetikus-es-egeszseges.htmlA 20. és 21. században a nők tökéletes testéről alkotott kép rengetegszer változott, talán gyorsabban, mint a divatirányzatok. De vajon hol van az a keresztmetszet, amit egészségesnek és szépnek is nevezhetünk. Tudósok próbálták megadni a választ. TrendOrigo5 hiba, amit hajmosás közben sokan elkövetnekhttp://www.life.hu/trend/20180722-5-hiba-amit-hajmosas-kozben-sokan-elkovetnek-sampon-adalekok.htmlA hajmosás: a napi rutin része, mégis könnyű "rosszul csinálni". Elmondjuk, mik a leggyakoribb hibák, és hogyan érdemes ápolni tincseinket. TrendOrigoMeghekkelték a Nemzet Szépe szavazásáthttp://www.life.hu/trend/20180718-meghekkeltek-a-nemzet-szepe-szavazasat-le-kellett-allitani.htmlLe kellett állítani, majd újra kellett indítani a Nemzet Szépe internetes közönségszavazását, miután ismeretlenek meghekkelték a nemzetszepe.hu weboldalát. Trend--Ismerd meg Tóth Kinga Zoét, az Anna-bál legszebb lányát: interjúhttp://www.life.hu/trend/20180722-ismerd-meg-toth-kinga-zoet-az-annabal-legszebb-lanyat-interju.htmlTóth Kinga Zoét választották a 193. balatonfüredi Anna-bál legszebb lányának. Az eseményen a Life.hu is részt vett, így az eredményhirdetés után azonnal mikrofonvégre kapott Kinga elmondta többek közt, hogy mivel foglalkozik, miért jött el az Anna-bálra, valamint, hogy miért nem a tipikus fehér, menyasszonyi ruhát választotta öltözékéül.TrendOrigo1 millió dollárt, azaz 290 millió forintot érhet Meghan Markle ruhatárahttp://www.life.hu/trend/20180630-1-millio-dollart-azaz-290-millio-forintot-erhet-meghan-markle-ruhatara.htmlÖsszeszámolták azoknak a ruháknak az értékeit, amelyekben eddig Meghan Markle nyilvánosan megjelent. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.