Bikiniben mutatta meg magát VV Béci barátnője, Norina

modell barátnő Young G bikini VV Béci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Apró bikiniben mutatta meg magát VV Béci barátnője, Norina.

Miután szakított gyermeke anyjával, év elején újra rátalált a szerelem VV Bécire Mészáros Norina személyében. A fiatal modell nagyon csinos, a közösségi oldalán is szívesen mutatja meg idomait.

Ezúttal apró fekete bikinibe bújt és friss fotóján sellőként pózol.

Király Viktor és barátnője egy éves évfordulót ünnepeltek: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180822-kiraly-viktor-es-baratnoje-egy-eves-evfordulot-unnepeltek.htmlKirály Viktor egy évvel ezelőtt esett szerelembe, a jeles napot naplementében hajókázva ünnepelték meg barátnőjével. TV + SztárokOrigoBerki Krisztián elvette feleségül kedvesét, Mazsit: az ujjukon van az árulkodó gyűrűhttp://www.life.hu/sztarok/20180822-berki-krisztian-elvette-felesegul-kedveset-mazsit-az-ujjukon-van-az-arulkodo-gyuru.htmlHetek óta mennek a találgatások azzal kapcsolatban, vajon tényleg összeházasodott-e Berki Krisztián és kedvese, Mazsi. A kétértelmű posztok mellett, íme a bizonyíték arra, hogy a frigy megköttetett.TV + SztárokOrigoRékasi Károly Bartha Zsoltként újraélte három évvel ezelőtti szörnyű balesetéthttp://www.life.hu/sztarok/20180822-rekasi-karoly-bartha-zsoltkent-ujraelte-harom-evvel-ezelotti-szornyu-balesetet-baratok-kozt.htmlBartha Zsoltként újra átélte szörnyű motorbalesetét Rékasi Károly, nem bírta ki sírás nélkül. TV + SztárokOrigoBűnösnek vallotta magát a bíróságon Jean-Claude Van Damme fiahttp://www.life.hu/sztarok/20180821-bunosnek-vallotta-magat-a-birosagon-jeanclaude-van-damme-fia.htmlKést szorított szobatársa torkához Jean-Claude Van Damme fia, Nicholas, aki most bűnösnek vallotta magát az arizonai bíróságon. TV + Sztárok--Fókapózban fotózták Vajna Timit a medence melletthttp://www.life.hu/sztarok/20180821-fokapozban-fotoztak-vajna-timit-a-medence-mellett.htmlVajna Timit ezúttal a medence szélén fotózták egy szexi fürdőruhában. TV + SztárokOrigoKylie Jenner légkondicionált luxusvillát építtetett kutyáinakhttp://www.life.hu/sztarok/20180821-kylie-jenner-legkondicionalt-luxusvillat-epittetett-kutyainak.htmlMegszokhattuk már, hogy a sztároknak számos hóbortja van, állataikat is szeretik prémium minőségű termékekkel kényeztetni. Most Kylie Jenner lepte meg követőit azzal, hogy légkondicionált házat csináltatott kutyáinak. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.