Péter Szabó Szilvia szexi ruha áttetsző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Péter Szabó Szilvia ámulatba ejtette rajongóit legutóbbi fotójával.

Magamba akartam szívni minden szeretetet amit kaptam, dalokba önteni, s viszonzásul ezt adni ajándékba! Nektek! - írta kommentben Péter Szabó Szilvi fotója mellé. A szexi énekesnő egy púder színű áttetsző, extra szűk ruhában mutatta meg gyönyörű alakját.

Követői pedig nem győzték őt dicsérgetni, nem is csoda, hogy több mint 3000 likeot kapott.

Az, hogy vagy, és él a művészeted, az egy nagy ajándék az emberiség számára!

Csodaszèp vagy,ahogy a dalaid is.

Egyre szőkébb Sarka Kata haja: új fotóhttp://www.life.hu/trend/20180826-egyre-szokebb-sarka-kata-haja-uj-foto.htmlSarka Kata néhány hete váltott barna hajszínről szőkésbarnára. Legutóbbi fotóján pedig már teljesen szőke.TrendOrigoMerészen öltözött fel saját divatbemutatójára Hódi Pamela: nem vett fel melltartóthttp://www.life.hu/trend/20180826-mereszen-oltozott-fel-sajat-divatbemutatojara-hodi-pamela-nem-vett-fel-melltartot.htmlHódi Pamela élete első saját divatbemutatóján, ruhakollekciójából választott magának egy igazán szexi darabot, amihez elfelejtett melltartót venni a férfiak legnagyobb örömére. Trend--Öltözz úgy, mint egy modern hercegnő: ezt szabad és ezt nem!http://www.life.hu/trend/20180818-a-kiralyi-csalad-oltozkozdesi-etikettje-mit-szabad-es-mit-nem.htmlMelyik ruhadarabot gyűlöli a királynő? Milyen smink és dresszkód kötelezi a nemes hölgyeket a nyilvánosság előtt? Ezt tanulja a még frissen házasodott Meghan, sussexi hercegné is, aki már jó néhány szarvashibát vétett a megjelenésével. Persze nem egyszerű megfelelni a királynő és az udvar diktálta etikettnek, de talán megéri, hiszen cserébe hercegnőként él egy palotában. Trend--Arcszőrzete miatt rejtegette magát férje elől a New York-i anya: mára elfogadta magáthttp://www.life.hu/trend/20180823-arcszorzete-miatt-rejtegette-magat-ferje-elol-a-new-york-i-anya-mara-elfogadta-magat.htmlA kétgyerekes anyuka könyvet írt arról az útról, amin keresztülment, mire sikerült elfogadnia önmagát. Arcszőrzete miatt szégyenkezett. TrendOrigoGél lakk eltávolítása házilaghttp://www.life.hu/trend/20180823-gel-lakk-eltavolitasa-hazilag-korom.htmlNem könnyű a gél lakkot eltávolítani úgy, hogy a körmeink ne sérüljenek. Most megmutatjuk, hogyan érdemes csinálni! Trend--A világ legsötétebb bőrű modellje: Duckie Thot http://www.life.hu/trend/20180818-a-vilag-legsotetebb-boru-modellje-duckie-thot.htmlDuckie Thot jelenleg az egyik legkeresettebb modell. Bőrének színe számára áldás és átok egyben, ugyanis nincs még egy ilyen szép, sötét fekete bőrű modell a világon, mint ő. Ezért különleges és sikeres. Ugyanakkor rengeteg bántás éri a bőrszíne okán. Ráadásul a profi sminkmesterek sincsenek felkészülve ilyen sötét árnyalatú bőr sminkelésére, így a fotózásokra és a kifutókra Duckie kénytelen a saját sminktáskájával érkezni. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.