Rihanna családjához utazott, megmutatta arcát smink nélkül

család szülők smink Rihanna énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legtöbben színpadi sminkben és öltözetben látják az énekesnőt, Rihannát, aki most szüleivel töltötte a hétvégét. Itt azonban smink nélkül és egyszerű ruhában élvezte az együtt töltött időt. 

Rihanna 18 éves koráig élt Barbadoson, ahová most visszament, hogy meglátogassa szüleit - írja a The Sun.

Az énekesnő általában csodás ruhakölteményekben és pompás sminkben jelenik meg a nyilvánosság előtt, most azonban smink nélkül és egyszerű ruhában élvezte a családdal töltött időt. Ezekről a szép pillanatokról pedig Instagram-oldalára is feltöltött néhány képet.

Nagyon boldognak tűnik a fotókon, ezt rajongói közül is többen észrevették, sőt a stylistok keze munkája nélkül is gyönyörűnek látják Rihannát.

home.

badgalriri (@badgalriri) által megosztott bejegyzés,

badgalriri (@badgalriri) által megosztott bejegyzés,

16 évesen felért a csúcsra Cindy Crawford lánya: megérkezett Karl Lagerfeld és Kaia közös kollekciójahttp://www.life.hu/trend/20180827-karl-lagerfeld-es-kaia-gerber-kozos-kollekciot-tervezett.htmlHa az ember olyan felmenővel akar érvényesülni a divatiparban, mint Cindy Crawford, ráadásul a tehetsége és szépsége sem marad el tőle, akkor lehetünk szemtanúi egy olyan hamar felívelő karriernek, amilyen Kaia Gerberé. TrendOrigoNem a tanszerek beszerzése az iskolakezdés legnagyobb kihívásahttp://www.life.hu/trend/hirdetes/20180828-tanszerek-iskola.htmlÚjra gondolt időmenedzsmentre és több minőségi együtt töltött időre van szükségHirdetésMarjai Judit fürdőruhában mutatta meg bomba alakját: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180828-marjai-judit-furdoruhaban-mutatta-meg-bomba-alakjat-foto.htmlMarjai Judit egy szexi fürdőruhában is bizonyította, hogy 51 évesen is igazi bomba nő. Trend--Péter Szabó Szilvi szexi fotóval ejtette ámulatba követőit: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180826-peterszabo-szilvi-szexi-fotoval-ejtette-amulatba-kovetoit-foto.htmlPéter Szabó Szilvia ámulatba ejtette rajongóit legutóbbi fotójával.TrendFotó: Adrián Zoltán - OrigoEgyre szőkébb Sarka Kata haja: új fotóhttp://www.life.hu/trend/20180826-egyre-szokebb-sarka-kata-haja-uj-foto.htmlSarka Kata néhány hete váltott barna hajszínről szőkésbarnára. Legutóbbi fotóján pedig már teljesen szőke.TrendOrigoMerészen öltözött fel saját divatbemutatójára Hódi Pamela: nem vett fel melltartóthttp://www.life.hu/trend/20180826-mereszen-oltozott-fel-sajat-divatbemutatojara-hodi-pamela-nem-vett-fel-melltartot.htmlHódi Pamela élete első saját divatbemutatóján, ruhakollekciójából választott magának egy igazán szexi darabot, amihez elfelejtett melltartót venni a férfiak legnagyobb örömére. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.