Elképesztő hajkoronája van az ötéves Miának: fotók

frizura haj kislány cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új sztárja van az Instagramnak, méghozzá egy ötéves lány személyében. A kis Mia elképesztő hajkoronával rendelkezik.

A mindössze 5 esztendős Miának elképesztő hajkoronája van. Külsejéért a fél internet odavan: Instagram oldalát már közel 50 ezren követik.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

hair: @sagidahary

Mia Aflalo (@miaaflalo) által megosztott bejegyzés,

A DailyMail azt írja, a zöldszemű, tündéri mosolyú kislánynak egy izraeli stylist is segít abban, hogy minél nagyobb sztár legyen.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ballerina @sagidahary @avishaghadad_makeup

Mia Aflalo (@miaaflalo) által megosztott bejegyzés,

A férfi elmondása szerint Miával rendkívül könnyű együtt dolgozni, nagyon türelmes, amikor épp a haján dolgozik és soha nem panaszkodik. Modelljét gyakran csak kis hercegnőnek titulálja.

Óránként 35 ezret keres az anyuka, aki Disney-hercegnőnek öltözikhttp://www.life.hu/trend/20180829-orankent-35-ezret-keres-az-anyuka-aki-disney-hercegnonek-oltozik.htmlÓránként nagyjából 35 ezer forintot keres egy anyuka azzal, hogy mesefiguráknak öltözik. Trend--Csillogó kövek takarják el a nők melleit: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180829-csillogo-kovek-takarjak-el-a-nok-melleit.htmlIgazán szexi trend terjed: csak csillogó kövek takarják el a nők melleit. TrendOrigoDivat a hátadon: iskolatáska-bazárhttp://www.life.hu/trend/20180828-iskolataska-bazar.htmlHa valamit igazán lehet szeretni az iskolakezdésben, az a papírboltban való válogatás, az új füzetek, írószerek, esetlegesen egy új tolltartó vagy éppen iskolatáska kiválasztása. Ez utóbbi talán a legnagyobb falat, így most ebben nyújtunk segítséget. TrendOrigoPéter Szabó Szilvi szexi fotóval ejtette ámulatba követőit: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180826-peterszabo-szilvi-szexi-fotoval-ejtette-amulatba-kovetoit-foto.htmlPéter Szabó Szilvia ámulatba ejtette rajongóit legutóbbi fotójával.TrendFotó: Adrián Zoltán - OrigoMerészen öltözött fel saját divatbemutatójára Hódi Pamela: nem vett fel melltartóthttp://www.life.hu/trend/20180826-mereszen-oltozott-fel-sajat-divatbemutatojara-hodi-pamela-nem-vett-fel-melltartot.htmlHódi Pamela élete első saját divatbemutatóján, ruhakollekciójából választott magának egy igazán szexi darabot, amihez elfelejtett melltartót venni a férfiak legnagyobb örömére. Trend--Arcszőrzete miatt rejtegette magát férje elől a New York-i anya: mára elfogadta magáthttp://www.life.hu/trend/20180823-arcszorzete-miatt-rejtegette-magat-ferje-elol-a-new-york-i-anya-mara-elfogadta-magat.htmlA kétgyerekes anyuka könyvet írt arról az útról, amin keresztülment, mire sikerült elfogadnia önmagát. Arcszőrzete miatt szégyenkezett. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.