Meghan Markle ismét szabályt szegett

Forrás: Getty Images/Dan Charity - The Sun/Wpa Pool -
szabály Meghan Markle ruha etikett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle ismételten szabályt szegett: ezúttal a ruhájával akadt probléma.

Fekete blézerruhájával keltett tegnap feltűnést Meghan Markle. A hercegné férje, Harry oldalán jelent meg és ismét remekül festett. Szettjével azonban nem biztos, hogy garantáltan elégedett volt II. Erzsébet, a miniruha ugyanis több szempontból sem felelt meg a királyi család szigorú szabályainak.

Egyrészt már a színe miatt is rossz választás volt, a família tagjai ugyanis kizárólag temetésre vesznek fel feketét. Másrészt túlságosan rövid volt, és harisnyát sem húzott hozzá, pedig utóbbi minden hivatalos eseményen kötelező lenne a számára.

Meghan Markle csinos volt, de öltözködésével szabályt szegett Forrás: Getty Images/Dan Charity - The Sun/Wpa Pool

Az Instyle hozzátetszi azt is, hogy a darabot nem brit divattervező készítette, amivel biztosan nem szerzett jó pontot az alattvalóknál.

A ruha mellett egyébként nagyon sok rajongónak szemet szúrt, hogy mennyire vékony a hercegné: különösen a lábain és a derekán érzékelhető a fogyás. Sokan azt rebesgetik, hogy az apja által generált feszült helyzet miatt lett ennyire sovány.

Az alattvalók szerint túl sovány a hercegné Forrás: Getty Images/Dan Charity - The Sun/Wpa Pool

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.