Lagzi Lajcsi lánya, Galambos Boglárka szőke hajszínre váltott

fashion week Galambos Lajos Galambos Boglárka haj Lagzi Lajcsi szőke hajszín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szőke hajszín mellett döntött Galambos Lajos gyönyörű lánya, Galambos Boglárka. Rendkívül jól áll neki az új külső. 

Lagzi Lajcsi, azaz Galambos Lajos lánya, Galambos Boglárka gyönyörű nő, közösségi oldalán is rengeteg követőt tudhat magának. Eddig dús barna hajkoronával láthattuk, most azonban a szőke szín mellett döntött. Nagyon jól áll neki az új külső.

Galambos Lajos egyébként még márciusban hatalmas élménnyel lepte meg lányát, elvitte őt Enrique Iglesias budapesti koncertjére, ahol találkozhatott is az énekessel.

Enjoyin' the last summer dayz ❤️

Galambos Boglárka ® GBA (@gba.style) által megosztott bejegyzés,

Palvin Barbi volt a velencei filmfesztivál nyitónapjának legdögösebb sztárjahttp://www.life.hu/trend/20180830-palvin-barbi-volt-a-velencei-filmfesztival-nyitonapjanak-legdogosebb-sztarja.htmlTegnap este a First Man című filmmel - amiben Ryan Gosling alakítja Neil Armstrongot - megnyitotta kapuit a 75. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál. A nyitónapon a színészek mellett más hírességek is megjelentek, ott volt többek között Palvin Barbi. Trend--Sarka Kata teljesen átalakult: hajszíne mellett sminkjét is megváltoztatta - fotóhttp://www.life.hu/trend/20180831-sarka-kata-teljesen-atalakult-hajszine-mellett-sminkjet-is-megvaltoztatta-foto.htmlSarka Kata legújabb fotóján jól látszik: a szexi műsorvezető teljes átalakuláson esett át. TrendOrigoSerena Williams tüllszoknyájáról beszél az egész világhttp://www.life.hu/trend/20180829-serena-williams-tullszoknyaban-teniszezett-a-us-openen.htmlA legtöbb sportnak – főleg az olyanoknak, amelyeknek Anglia mondható a hazájának – megvan a hivatalos dress code-ja. Az évtizedek ugyan sokszor alakítanak a szabályokon, ettől függetlenül a mai napig is szigorú követlemények vonatkoznak erre. Ilyen sport például a tenisz is, ahol egyesek szerint éppen Serena Williams huzogatja a macska bajszát. TrendOrigoMeghan Markle ismét szabályt szegetthttp://www.life.hu/trend/20180830-meghan-markle-ismet-szabalyt-szegett-etikett.htmlMeghan Markle ismételten szabályt szegett: ezúttal a ruhájával akadt probléma. Trend--Fotókon a legszebb esküvői helyszínek: galériahttp://www.life.hu/trend/20180830-fotokon-a-legszebb-eskuvoi-helyszinek.htmlÁlomesküvőt szeretnél, de még bizonytalan vagy benne, hol is kellene tartani a nagy napot? Nézd meg a galériánkat és inspirálódj! TrendOrigoElképesztő hajkoronája van az ötéves Miának: fotókhttp://www.life.hu/trend/20180829-elkepeszto-hajkoronaja-van-az-oteves-mianak.htmlÚj sztárja van az Instagramnak, méghozzá egy ötéves lány személyében. A kis Mia elképesztő hajkoronával rendelkezik. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.