Tolvai Reni dekoltázst és hatalmas terpeszt villantott az edzőteremben

terpesztés szexi edzőterem dekoltázs Tolvai Reni edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Falatnyi topban indult edzeni Tolvai Renáta énekesnő, majd egy fotót is feltöltött szexi dekoltázsásról.

"Visszatértem" - ennyi áll angolul Tolvai Renáta énekesnő fotója mellett. Ez valószínűleg a sportra vonatkozik, hiszen az edzőteremből jelentkezett be.

Gyakran oszt meg magáról szexi képet, most sem finomkodott, ugyanis terpeszben ül és megvillantja gömbölyű kebleit is.

"Nagyon csinos és vonzó vagy, igazán szép alakod van, jó formában vagy" - írta az egyik kommentelő.

I’m back @blissandbody.fitness ❤️✌ #puma

RENI TOLVAI (@tolvaireni) által megosztott bejegyzés,

Bruno Mars elengedte magát, pocakot növesztetthttp://www.life.hu/sztarok/20180831-bruno-mars-elengedte-magat-pocakot-novesztett.htmlNemcsak Burno Mars hangjáért, hanem testéért is rajonganak a nők, ám most olyan fotó készült róla, amellyel biztosan meglepte rajongóit. Az énekes ugyanis pocakot növesztett. TV + SztárokÍgy él most Fábián Éva, a Neoton Família egykori énekesnőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180831-igy-el-most-fabian-eva-a-neoton-familia-egykori-enekesnoje.htmlA Neoton Família énekesnőjeként ismerhette meg az ország Fábián Évát, akinek ugyan már nincs annyi fellépése, mint egykor, de egyáltalán nem unatkozik. TV + Sztárok--Kefírék nem hagyták aludni Tokár Tomiékat a Nyerő párosban, összevesztekhttp://www.life.hu/sztarok/20180831-kefirek-nem-hagytak-aludni-tokar-tomiekat-a-nyero-parosban-osszevesztek.htmlHajnali 3 órakor költözött be szobájába a Nyerő páros című műsorban Kefír és párja, Mihalyi Mariann, ezzel pedig igencsak felbosszantották Tokár Tomit és Kovács Dorottyát. A két páros reggel egymásnak esett. TV + Sztárok--Sztárok, akiket terhesen csalt meg a párjuk: Heidi Klum és Mel B is így járthttp://www.life.hu/sztarok/20180831-sztarok-akiket-terhesen-csalt-meg-a-parjuk-heidi-klum-es-mel-b-is-igy-jart.htmlA hűtlenség soha nincs rendben, hiszen nagyon nehéz visszaépíteni a bizalmat, ha egyáltalán lehet. nem könnyű feladat ez akkor sem, ha csak ketten érintettek, de még ennél is rosszabb az, ha valaki az éppen várandós feleségét csalja meg. Íme, néhány sztáranya, akikhez várnadósan sem volt hűséges a párjuk. TV + SztárokThinkstockEgy őrült sofőr sodorta veszélybe Tápai Szabinát és kisfiáthttp://www.life.hu/sztarok/20180831-egy-orult-sofor-sodorta-veszelybe-tapai-szabinat-es-kisfiat-benit.htmlTápai Szabina a közösségi oldalán fakadt ki: épp kisfiával utazott autóval, amikor egy őrült sofőr csaknem életveszélybe sodorta őket. TV + SztárokOrigoHarry herceg dalra fakadt: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180831-harry-herceg-dalra-fakadt.htmlHarry herceg olyat tett, amire senki nem számított tőle: mindenki előtt dalra fakadt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.