Elámultak a követők Gáspár Evelin szépségén: fotó

fotó Gáspár Evelin szépség Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Odáig vannak a követők Gáspár Evelin legutóbbi fotójáért. A sztárcsemete egy régebbi képet osztott meg magáról a közösségi oldalán.

Gáspár Evelinnek nosztalgiázni támadt kedve. A friss diplomás sztárcsemete egy régebbi fotót mutatott magáról a közösségi oldalán.

A követők teljesen odáig vannak a felvételért: Evelin egy fekete ruhába bújt és csak úgy sugárzik.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

mosolygós, szép napot! #tb #oldmemories #youngme

@ evelingaspar által megosztott bejegyzés,

Stohl András családja két taggal is bővülhttp://www.life.hu/sztarok/20180905-stohl-andras-csaladja-ket-taggal-is-bovul.htmlStohl András végre nyilatkozott magánéletéről, és új párjáról is. Kiderült, hogy két taggal is bővül hamarosan a családjuk.TV + Sztárok--Sebestyén Balázs feleségével való kezdeti viszonyáról mesélt: ritka pillanathttp://www.life.hu/sztarok/20180905-sebestyen-balazs-felesegevel-valo-kezdeti-viszonyarol-meselt-ritka-pillanat.htmlSebestyén Balázs ritkán mesél magánéletéről, ám ezúttal beavatott minket abba, hogyan ismerekedett meg feleségével, Vikivel.TV + SztárokOrigoKefir és szerelme, Mariann a Nyerő Páros című műsorban a szakítást fontolgattákhttp://www.life.hu/sztarok/20180905-kefir-es-szerelme-mariann-a-nyero-paros-cimu-musorban-a-szakitast-fontolgattak.htmlA Nyerő Páros című műsorban Kefír is részt vett szerelmével, Mariannal ám a játék nem úgy hatott rájuk, ahogy gondolták: már a szakítás gondolata is szóba került köztük... TV + SztárokOrigoÍme azok a híres nők, akiknek volt viszonyuk testőrükkel: Dianától Heidi Klumighttp://www.life.hu/sztarok/20180904-ime-azok-a-hires-nok-akiknek-volt-viszonyuk-testorukkel.htmlHiába ismerik őket sokan, elszigetelten és magányosan élnek, és hiába van párkapcsolatuk, akkor is egyedül vannak: az ismert emberek élete sok esetben ilyen, így nem csoda, ha azzal az emberrel alakítanak ki intim viszonyt, aki ott van mellettük, az erős férfival, aki képes őket megvédeni, vagyis a testőrükkel. Nem egy példát láthattunk már erre, íme, néhány sztár, akinek volt kapcsolata őrzőjével. TV + SztárokOrigoVictoria Beckham vallott kapcsolatukról: reagált a válásról szóló pletykákrahttp://www.life.hu/sztarok/20180904-victoria-beckham-vallott-kapcsolatukrol-reagalt-a-valasrol-szolo-pletykakra.htmlLegutóbb júniusban lehetett olvasni arról, hogy Victoria és David a válás szélére kerültek. A divattervező most kivételesen reagált a pletykákra. TV + Sztárok--Weisz Fanni üzent édesanyjának: kérte, hogy hagyja őt békénhttp://www.life.hu/sztarok/20180904-weisz-fanni-uzent-edesanyjanak-kerte-hogy-hagyja-ot-beken.htmlWeisz Fanni és édesanyja között nagyon elmérgesedett a viszony, ezért a tévén keresztül üzent neki a modell, de az állítólagos adótartozásukról is nyilatkozott. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.