Elhunyt Chelsi Smith, aki első színes bőrűként nyert el a Miss Texas címet

Forrás: AFP/Philip Littleton -
Miss USA halál Chelsi Smith Miss Texas tragédia rák Miss Universe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tudta legyőzni a rákot Cehlsi Smith, aki 1995-ben elnyerte a Miss Texas, majd a Miss USA, ezután pedig a Miss Universe címet. Smith volt az első színes bőrű nő, aki Texasban megszerezhette ezt a címet. 

Első színes bőrűként nyert meg a Miss Texas címet 1995-ben Chelsi Smith, aki később a Miss USA, majd a Miss Universe címet is megszerezte. Smith-nél rákot diagnosztizáltak, amivel nem tudott megküzdeni, most őt gyászolja a szépségipar.

"Chelsi szerető lány, unokahúg és barát volt. Hiányozni fog a nevetése, a jó kedves és a szabad szelleme" - ídézi a család közleményét az ABC13.

A lány korábbi trénere, J. J., aki a szépségversenyekre készített fel őt elmondta, hogy volt olyan idő Texasban, amikor egymás után 5 évig kék szemű, szőke hajú lány kapta meg a koronát. Chelsit azonban kétrasszú származásának köszönhetően is mindenki közel érezhette magához.

Chelsi Smith történelmet írt győzelmével Forrás: AFP/Philip Littleton

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.