Eltüntette várandós pocakját Darai Andrea, Kasza Tibi felesége

Forrás: Facebook/Kasza Tibor -
Darai Andrea várandós terhes Kasza Tibi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kasza Tibi és felesége, Kasza-Darai Andrea kisbabát várnak, rendszeresen megosztják, mekkorát nőtt már Manker pocakja, most azonban egy ruhával ügyesen eltüntette.

Kisbabát vár Kasza Tibi és felesége, Kasza-Darai Andrea. Maker rendszeresen megmutatja közösségi oldalán, mekkora már a pocakja és, hogy ő is és a születendő baba is egészségesek. Egyik legújabb képén azonban szinte alig látszik pocakja.

"Na, de hová lett a pocakom? Abszolút ruha és póz függő,hogy mikor mennyire látszik! Nagyon jót mosolyogtam rajta, mikor megláttam, hogy ebben a ruhában és pózban konkrétan majdnem semmi sem látszik,pedig bizony ott van a pocak és ennél a fotónál épp kirúgta az oldalam a kis manófej" - írta egyik legfrissebb fotójához Kasza-Darai Andrea.

Kamilla hercegné nem akarta Katalint: csinosnak, de ostobának tartottahttp://www.life.hu/sztarok/20180911-kamilla-hercegne-nem-akarta-katalint-csinosnak-de-ostobanak-tartotta.htmlKamilla a királyi család legnépszerűtlenebb tagja, és ezzel sem fogja belopni magát az emberek szívébe: mint kiderült, el akarta választani Vilmost és Katalint egymástól. TV + Sztárok--Merész fotót posztolt magáról a medence mellől Baukó Évahttp://www.life.hu/sztarok/20180911-meresz-fotot-posztolt-magarol-a-medence-mellol-bauko-eva.htmlBaukó Éva piros fürdőruhában mutatta meg formás melleit. TV + Sztárok--Napokon belül hozzámegy 26 évvel idősebb párjához Koholák Alexandrahttp://www.life.hu/sztarok/20180911-napokon-belul-hozzamegy-26-evvel-idosebb-parjahoz-koholak-alexandra.htmlKoholák Alexandra egy nála 26 évvel idősebb férfiban találta meg élete párját, akinek hamarosan kimondja a boldogító igent. TV + SztárokOrigoKim Kardashian ügyvéd szeretne lennihttp://www.life.hu/sztarok/20180911-kim-kardashian-ugyved-szeretne-lenni.htmlMostanában inkább meztelen vagy alig fedett testével villog a valósághow-hős, Kim Kardashian, aki most úgy döntött, komoly hivatást választ magának: ügyvéd szeretne lenni. TV + Sztárok--Solti Ádám elájult a Nyerő páros egyik feladata után: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180911-solti-adam-elajult-a-nyero-paros-egyik-feladata-utan.html--Frabato mágiájával szerette volna elvetetni gyermekét egy terhes nőhttp://www.life.hu/sztarok/20180911-frabato-magiajaval-szerette-volna-elvetetni-gyermeket-egy-terhes-no.htmlSokan szeretnének ártani másoknak mágia segítségével, Frabato azonban ilyesmit nem vállal. A legkirívóbb esete az volt, amikor egy terhes nő a gyermekét akarta elvetetni az ő segítségével. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.