Kim Kardashian pucér testét csak néhány virág takarja

virág pucér meztelen kim kardashian smink test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új sminkkolekcióját reklámozza Kim Kardashian, aki ennek kedvéért ledobta a ruháit. Mindössze néhány virág takarja legintimebb részeit.

Mindössze néhány rózsaszín virág takarja Kim Kardashian napbarnított testét egyik legújabb fotóján. Legutóbb saját parfümkollekciója kedvéért dobta le a textilt, ott szinte megmutatott intim testrészeiből is. A parfüm üvege, így Kim testének formáját viseli.

Most legújabb sminktermékeit reklámozza imádott cseresznyevirágaival. Az egyik kommentelő szerinte Beyoncéra hasonlít a valóságshow-hős. A fotóra már több, mint 3 millió lájk érkezett.

Bochkor Gábor szőkére festette a haját: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180911-bochkor-gabor-szokere-festette-a-hajat.htmlBochkor Gábor megunta ősz tincseit: szőkére festette a haját. Legutóbbi műsorában már az új külsőjével jelent meg. TrendOrigoPalvin Barbi vagy Lady Gaga: ki volt a velencei filmfesztivál legszebbje?http://www.life.hu/trend/20180910-a-velencei-filmfesztival-legszebbjei.htmlHétvégén véget ért a 75. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál. Összegyűjtöttük az esemény legszebb vörös szőnyeges ruháit, nektek pedig nincs más dolgotok, mint megszavazni a kedvenceteket. TrendOrigoCarmen Electra 46 éves, de úgy fest mint egy 26 éves szexszimbólum: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180911-carmen-electra-46-eves-de-ugy-fest-mint-egy-26-eves-szexszimbolum-foto.htmlCarmen Electra hiába múlt 46 éves, 20 évet legalább letagadhatna...TrendOrigoSinéad Burke törpenövésűként lett a Vogue szerkesztőjehttp://www.life.hu/trend/20180910-sinead-burke-torpenovesukent-lett-a-vogue-szerkesztoje.htmlMindig csak azt mondták neki, hogy vásároljon a gyermekosztályon, ám ő nem elégedett meg ezzel a szemlélettel. Sinéad Burke ugyanis ma már törpenövésűként és a Vogue szerkesztőjeként harcol azért, hogy a hozzá hasonlók is úgy öltözzenek, ahogyan szeretnének. Trend--Itt egy póló, amely optikailag növeli meg a mell méretéthttp://www.life.hu/trend/20180910-itt-egy-polo-amely-optikailag-noveli-meg-a-mell-meretet.htmlPiacra dobták azt a 3D mintájú pólót, amely felvéve nagyobb mellet eredményez optikailag. TrendOrigoMinden, amit tudni akartál a modellekről: kiderült, mennyit keresnek és miért olyan vékonyakhttp://www.life.hu/trend/20180910-minden-amit-tudni-akartal-a-modellekrol-kiderult-mennyit-keresnek-es-miert-olyan-vekonyak.htmlBár már egyre többet tudhatunk a modellszakmáról, még mindig vannak kérdések, melyekre keressük a választ. Most azonban mindenre fény derült: ennyit keresnek és ezért olyan vékonyak a kifutókon látható manökenek. Tracey Lea Sayer, a Fabulous divatigazgatója válaszolja meg a kérdéseket. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.