Vasvári Vivien megmutatta, milyen volt a menyecskeruhája

esküvő Vasvári Vivien menyecske ruha Fecsó Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Feleségek luxuskivitelben szereplője, Vasvári Vivien közösségi oldalán mutatta meg, milyen volt a menyecskeruhája, melyet eddig még nem álthattak rajongói. 

Nemrégiben ment féjrhez Vasvári Vivien, a Feleségek luxuskivitelben szereplője. Ő és Fecsó egy meseszép esküvőn mondták ki a boldogító igen, rögtön utána pedig be is költöztek a Nyerő páros című műsor villájába.

A luxusfeleség most egy olyan képet mutatott esküvőjéről, amelyet eddig nem láthattak rajongói. Megmutatta, hogyan festett szexi menyecskeruhájában, amelyet egyedi elképzelései alapján terveztek. Mindenesetre Fecsónak biztosan tetszett csinos felesége a dögös piros ruhácskában.

Emmy 2018: így vonultak a sztárpárok a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20180918-emmy-2018-sztarparok-a-voros-szonyegrol.htmlAhogy divatbakikból, úgy gyönyörű sztárpárokból sem volt hiány a tegnap este megrendezett, 70. Emmy-gálán. Mutatjuk a legédesebben turbékoló párokat! TrendOrigoEmmy 2018: a legszebb és legrondább ruhák a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20180918-emmy-2018-a-legszebb-es-legrondabb-ruhak-a-voros-szonyegrol.htmlTegnap este tartották a 70. Emmy-gálát Hollywoodban. A televíziózás Oscarjaként is emlegetett díjátadó vörös szőnyegén bőven akadtak meglepetések. A korábbi években kevesebb divatbaki jellemezte az Emmy-ket, idén azonban többen is olyan ruhát választottak, ami nem passzolt hozzájuk. Mutatjuk a legemlékezetesebb darabokat! TrendOrigoKasza Tibi teljesen átalakult: hollywoodi mosolyt készíttetett magának - fotóhttp://www.life.hu/trend/20180918-kasza-tibi-teljesen-atalakult-hollywoodi-mosolyt-keszittetett-maganak-foto.htmlKasza Tibi sokszor viccelődott előre ugró állkapcsával és kissé hézagos fogaival, ám ez mostantól a múlté. A sármos énekesnek olyan mosolya lett, akár egy hollywoodi világsztárnak. TrendOrigoHódi Pamela smink nélkül nem tartja magát szépnekhttp://www.life.hu/trend/20180917-hodi-pamela-smink-nelkul-nem-tartja-magat-szepnek.htmlAnyajegyei miatt nem szeret smink nélkül mutatkozni Hódi Pamela. A csinos anyuka szerint nem baj, ha valakinek anyajegyek vannak az arcán, de sajátját már túl soknak érzi. TrendOrigoMinden idők legrondább Emmy ruháihttp://www.life.hu/trend/20180917-minden-idok-legrosszabb-emmy-ruhai.htmlA televíziós produkciók Oscar-díjának is szokták nevezni az Emmy-t, amit 1949 óta adnak át Hollywoodban. A 2018-as gálát ma este tartják, ráhangolódásképpen pedig összeszedtük az elmúlt évek legkínosabb vörös szőnyeges ruháit. Trend--100 napig ugyanazt a ruhát hordja egy tanárnőhttp://www.life.hu/trend/20180917-100-napig-ugyanazt-a-ruhat-hordja-egy-tanarno.htmlEgy amerikai tanárnő úgy döntött, 100 napig ugyanazt a ruhát fogja hordani a munkában. Elárulta azt is, miért teszi mindezt. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.