Gáspár Evelin modell lett: íme az első hivatalos reklámfotózása

modell fotózás Gáspár Evelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Evelin a közelmúltban élő adásban mesélte el, hogy kislányként nagyon duci volt és a férfiosztályról választott magának ruhákat. Gáspár Győző lánya azonban az elmúlt évek alatt 40 kilótól szabadult meg és törékeny alakján bármi jól áll. Nem is csoda, hogy felkérték modellkedni.

Egy közkedvelt ruhamárka kérte fel Gáspár Evelint, hogy legyen az arca. A szexi sztár boldogan mondhatott igent, hiszen törékeny alkatán már minden ruha jól áll. Evelin közösségi oldalán mutatta meg első hivatalos modellképeit, amik nagyon jól sikerültek. Akár egy hivatásos fotómodell:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Evelin for @hrvtclothing #photo @eszterwolf ‍ #makeup @beautymakerbypp

@ evelingaspar által megosztott bejegyzés,

Évekig a férfi osztályról öltözött Gáspár Evelin: ezért

Kamaszként 100 kilót is nyomott Gáspár Evelin, ma azonban már karcsú, gyönyörű nő, aki nemrégiben elsőként szerzett diplomát a családjából. Elárulta, mik a tervei és azt is, hogy van-e párja.
Kiss Ramóna fehérneműben mutatta meg várandós pocakját: így is nagyon szexi a műsorvezetőnőhttp://www.life.hu/sztarok/20180921-kiss-ramona-fehernemuben-mutatta-meg-varandos-pocakjat-igy-is-nagyon-szexi-a-musorvezetono.htmlA nyáron jelentette be Kiss Ramóna, az X-Faktor műsorvezetőnője, hogy kisbabát vár szerelmétől, Lékai Máté kézilabdázótól. A szexi kismama ezúttal megmutatta, hogy pocakkal is jól mutat rajta a fehérnemű.TV + SztárokOrigoTücsi videóblogjában jelentette be. hogy kisbabát vár Sofron István jégkorongozótól: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180921-tucsi-videoblogjaban-jelentette-be-hogy-kisbabat-var-sofron-istvan-jegkorongozotol-video.htmlTücsi, az egykori szépségkirálynő és modell videóblogjában jelentette be, hogy kisbabát vár vőlegényétől, Sofron István jégkorongozótól. TV + SztárokOrigoGáspár Evelin lediplomázott, 40 kilót fogyott és elárulta, van-e párjahttp://www.life.hu/sztarok/20180920-gaspar-evelin-lediplomazott-40-kilot-fogyott-es-elarulta-vane-parja.htmlKamaszként 100 kilót is nyomott Gáspár Evelin, ma azonban már karcsú, gyönyörű nő, aki nemrégiben elsőként szerzett diplomát a családjából. Elárulta, mik a tervei és azt is, hogy van-e párja. TV + SztárokOrigoA Sláger FM stúdiójában feszült egymásnak Bárdosi Sándor és Lőrincz Tamáshttp://www.life.hu/sztarok/20180920-a-slager-fm-studiojaban-feszult-egymasnak-bardosi-sandor-es-lorincz-tamas.htmlBárdosi Sándor Lőrincz Tamás olimpiai ezüstérmes, háromszoros Európa-bajnok magyar birkózóval feszült egymásnak a Sláger FM stúdiójában. Természetesen nem vérre ment a küzdelem, csupán néhány fogást mutattak be. TV + SztárokOrigoPerverz férfi kukkolta Sebestyén Balázs feleségét egy bevásárlóközpont mosdójábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180920-perverz-ferfi-kukkolta-sebestyen-balazs-feleseget-egy-bevasarlokozpont-mosdojaban.htmlSebestyén Balázs elárulta, egyszer már felesége is áldozatul esett egy kukkolónak. Vikit egy bevásárlóközpont mosdójában leste meg egy férfi. TV + SztárokOrigoJudy megmutatta kislányának, Majának az autóbalesete előtt készült, fiatalkori képéthttp://www.life.hu/sztarok/20180920-judy-megmutatta-kislanyanak-majanak-az-autobalesete-elott-keszult-fiatalkori-kepet.htmlJudynak egy autóbaleset következtében roncsolódott az arca. Kislánya, a 7 éves Maja nemrég szembesült azzal, hogy édesanyja fiatalkorában máshogy nézett ki. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.