Hárommellű nők lepték el a kifutót Milánóban, a GCDS divatbemutatóján

Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Andreas Rentz -
mell fashion week divatbemutató hárommellű kebel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az emlékmás című filmből ismert hárommellű szereplő ihlette meg a GCDS divatmárka tervezőit. Meglepő bemutatóval álltak elő. 

A milánói divathéten debütált a GCDS új kollekciója. A ruhákon és kiegészítőkön kívül azonban máson is ámulhattak a divat szerelmesei - írja a Mirror.

A kifutón ugyanis Az emlékmás című film köszönt vissza, ugyanis hárommellű modellek vonultak a nézők szeme előtt. Természetesen nem születési rendellenességgel küzdöttek, mindössze a tervezők tetették a modellekre a szokatlan kiegészítőt.

A tavaszi-nyári kollekció meghökkentette a nézőket Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Andreas Rentz

Hárommellű nők a kifutón Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Andreas Rentz

David Beckham hajbeültetésen eshetett át: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180925-david-beckham-hajbeultetesen-eshetett.htmlAz egykori focista új külsővel mutatkozott egy hongkongi rendezvényen: mindenkit meglepett. Trend--Az állatminta a szezon slágere: te viselnéd ezeket a darabokat? http://www.life.hu/trend/20180924-az-allatmintas-darabok-leopard-es-kigyominta-a-szezon-slagere.htmlAz új szezon egyik nagy trendje az állatminta. Főleg a leopárd- és a kígyóminták jelentek meg az üzletek kínálatában, na és persze a hollywoodi hírességeken. Neked bejönnek ezek a darabok? TrendOrigoBódi Sylvi hatalmas hajkoronával lepte meg rajongóithttp://www.life.hu/trend/20180924-bodi-sylvi-hatalmas-hajkoronaval-lepte-meg-rajongoit.htmlEgy fotózás kedvéért szinte bokáig érő hajjal tündökölt Bódi Sylvi modell. Nagyon jól állt neki. Trend--Digitális influenszereké a jövő: nem emberek reklámozzák a termékeket http://www.life.hu/trend/20180924-digitalis-influenszereke-a-jovo-nem-emberek-reklamozzak-a-termekeket.htmlAz ismert emberek és Instagram-sztárok elkezdhetik félteni a munkájukat, ugyanis már nem menő hús-vér embereket alkalmazni: egyre népszerűbbek a digitális véleményvezérek! TrendOrigoHeti trendjelentés: neked bejön Blake Lively stílusa?http://www.life.hu/trend/20180921-heti-trendjelentes-szerepel-benne-blake-lively-anna-kendricks.htmlA héten az Emmy-gála volt a legfontosabb vörös szőnyeges esemény. Az itt látott divatbakikon és sztárpárokon túl azonban láttunk még néhány izgalmas outfitet a héten. Mutatjuk is őket! TrendOrigoMegyeri Csilla levágatta a haját, így néz ki mosthttp://www.life.hu/trend/20180921-megyei-csilla-levagatta-a-hajat-igy-nez-ki-most.htmlHosszú hullámos fürtökkel láthatták eddig a tévénézők Megyeri Csillát. Most úgy döntött, hogy új frizurára van szüksége. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.