Szőke lett Galambos Lajos lánya, Bogi: fotó

fotó Galambos Lajos Galambos Boglárka haj szőke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos Bogi úgy döntött, változtat egy kicsit a külsején: jól áll neki az új stílus. 

Galambos Lajcsi lánya előszeretettel árasztja el követőit szebbnél szebb fotókkal, még egy-két merészebb felvételtől sem riad vissza. Legutóbbi felvétele azonban nem ezért érdekes, hanem azért, mert új hajszínnel látható rajta. Bogi szőke hajra váltott, és nagyon jól áll neki ez a stílus.

Szőke lett Galambos Lajos lánya Forrás: Instagram/gba.style
Szorcsik Viktória magára tetováltatta kiskutyájáthttp://www.life.hu/trend/20180928-szorcsik-viktoria-magara-tetovaltatta-kiskutyajat.htmlSzorcsik Viki komoly elhatározásra jutott, és olyan dolgot tett a testével, amit már nem lehet visszacsinálni. TrendOrigoElképesztően dögösek voltak a magyar modellek a divathetek kifutóinhttp://www.life.hu/trend/20180928-mihalik-eniko-palvin-barbi-es-szikszai-johanna-is-felvonulta-az-europai-dvatheteken.htmlJavában dübörögnek az európai nagyvárosokban a divathetek. Szerencsére magyar modellekből sincs hiány, Mihalik Enikő, Palvin Barbi és Szikszai Johanna is megjelentek egy-egy bemutatón, és nem is akármilyen ruhákban. TrendOrigoVanílialila: ez a hajszín lesz az őszi szezon legnagyobb kedvencehttp://www.life.hu/trend/20180927-a-vanilia-lila-az-osz-kedvenc-haszine.htmlTudtuk, hogy ősszel visszatérnek a kardigánok, a műszőrmék és a tweed anyagok, egyvalamit azonban nem láttunk jönni: a frissen berobbant új hajtrendet. Viszont ezzel sem kellett sokáig szemeznünk, hogy beleszeressünk. TrendOrigoAngelina Jolie-t új filmjének forgatásán kapták lencsevégre szőke hajjalhttp://www.life.hu/trend/20180927-angelina-joliet-uj-filmjenek-forgatasan-kaptak-lencsevegre-szoke-hajjal.htmlÚj filmben szerepel Angelina Jolie: meglepő külsővel fotózták le a forgatás alatt. Trend--Biztos, hogy eddig te is rosszul kötötted a nyakkendőt! Mutatjuk, hogyan kell!http://www.life.hu/trend/20180926-biztos-hogy-eddig-te-is-rosszul-kototted-a-nyakkendot-mutatjuk-hogyan-kell.htmlA klasszikus nyakkendőkötési módszer sokaknak kihívást jelent, főleg akkor, ha tükör sem áll rendelkezésre. Most azonban itt a megváltás minden férfi számára. Trend--5+1 trend, amit imádni fogunk idén ősszelhttp://www.life.hu/trend/20180926-51-trend-amit-imadni-fogunk-iden-osszel.htmlIzgalmas és szemet gyönyörködtető trendekkel érkezett meg az őszi szezon. Ha felfrissítenéd pár új darabbal a ruhatáradat, akkor most mutatunk néhány ötletet. Inspirálódj velünk! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.