Kim Kardashian megint túllőtt a célon: bikinije alig takarja intim testrészeit

terpesztés Kim Kardashian bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem aratott osztatlan sikert az Instagramon Kim Kardashian, miután közelről mutatta meg szinte meztelen testét. A bimbóit alig takaró, bikininek aligha nevezthető ruhadarabban pózól, lábait jó nagy terpeszbe vágva.

Egy rajongója joggal teszi fel a kérdést, hogy Kim anya vagy inkább kurv@? Sokan egyetértettek vele, akadtak azonban olyanok is, akik a védelmükbe vették a botrányhősnőt. Ők úgy gondolják, hogy nincsen abban semmi furcsa, ha Kim megmutatja a nagyvilágnak azt, amit a legjobban imád, az pedig a saját teste.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Chanel vintage, lets please be specific

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés,

Heti trendjelentés: Jennifer Lopez és pasija botrányosan néztek kihttp://www.life.hu/trend/20181005-heti-trendjelentes-szerepel-benne-jennifer-lopez-eva-longoria-robert-pattinson.htmlA múlt hét jobbnál jobb vörös szőnyeges eseményei után a héten kevesebb rendezvény volt, de azért sokkoló outfitekből így sem volt hiány. Mutatjuk őket! Trend--Harry herceg volt kedvese, Cressida Bonas meztelenül hívta fel a figyelmet a túlhalászatrahttp://www.life.hu/trend/20181005-harry-herceg-volt-kedvese-cressida-bonas-meztelenul-hivta-fel-a-figyelmet-a-tulhalaszatra.htmlA túlhalászatra hívja fel a figyelmet más hírességekkel együtt Harry herceg volt kedvese, Cressida Bonas modell. Trend--Ledobta a textilt a várandós Kiss Ramóna: fotóhttp://www.life.hu/trend/20181005-ledobta-a-textilt-a-varandos-kiss-ramona-foto.htmlRami a közösségi oldalán mutatta meg a fehérneműs képet.Trend--Judith Leiber, egy magyar táskatervező, akit imádtak a hollywoodi sztárokhttp://www.life.hu/trend/20181004-judith-leiber-magyar-taskatervezo-a-hollywoodi-hiressegek-kedvence.htmlLehet, hogy nem cseng túlságosan ismerősen Judith Leieber neve, pedig a leghíresebb magyar származású táskatervezőről van szó, aki New Yorkba költözve megvalósította az amerikai álmot. Táskái megjelentek a Szex és New York című sorozatban, de mai napig is rendszeresen ott van a vörös szőnyegen, kedvenc sztárjaink kezében. TrendOrigoKörömtrendek: a 10 legszebb szín az őszi szezonrahttp://www.life.hu/trend/20181001-a-10-legszebb-koromlakk-szin-az-oszi-szezonra.htmlKíváncsi vagy rá, melyek lesznek az őszi szezon legvagányabb körömlakk trendjei? Szebbnél szebb színek várnak rád, amelyek közül biztosan megtalálod a kedvencedet. Mutatjuk is a kínálatot! TrendOrigoMi mindenre lehet használni egy sálat? 8 trendi ötlet!http://www.life.hu/trend/20181001-egy-selyemsal-es-8-felhasznalasi-mod.htmlMi mindenre lehet felhasználni egy klasszikus selyemkendőt? Csak egy kis kretivitásra van szükség, hogy kiszakadjunk a megszokott keretekből, és egy sálat akár óraszíjként, vagy táskaként gondoljunk újra. A Marie Claire munkatársának, Julia Gallnak köszönhetően a selyemkendő lett az új kedvenc kiegészítőnk: ismerd meg a divatszerkesztő vagány ötleteit! Trend




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.