Heti trendjelentés: Lady Gaga mindenkit megríkatott a ruhájával

katy perry trendjelentés Lady Gaga Katie Holmes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fodrok és tollak tömegéből Lady Gaga tűnt ki stílusával. Az énekesnő az ELLE Women in Hollywood gálán ríkatta meg beszédével a közönséget, amiben például arra is magyarázatot adott, miért ilyen outfitet választott az eseményre.
  • A hét egyik legemlékezetesebb vörös szőnyeges eseménye a Los Angeles-i amfAR-gála volt. A megjelent sztárok ruháitól azonban nem esett le az állunk. Katy Perry tollas, tüllös, masnis, ruhája nem egy minimalista darab, de az énekesnő egészen jól tudja viselni ezeket is. Ez a babakék is kissé szokatlan a vörös szőnyegen, de jól állt Katynek.
Katy Perry Forrás: Getty Images for amfAR/2018 Kevin Tachman/amfAR/Kevin Tachman/Amfar
  • Tudjuk, hogy a neon most nagy trend, de ezzel a klasszikus fazonnal kombinált neon ruha, amit Victoria Justice viselt, nem jött be nekünk.
Victoria Justice Forrás: Getty Images/WireImage/2018 Steve Granitz/Steve Granitz
  • Látványos estélyit viselt Heidi Klum is. A latin életérzést hozta ez a piros darab, talán egy latin díván még jobban is állt volna.
Heidi Klum Forrás: Getty Images/FilmMagic/2018 Axelle/Bauer-Griffin/Axelle/Bauer-Griffin
  • Sarah Hyland balettvilágot megidéző fekete és babarózsaszín ruhája sem volt igazán jó választás.
Sarah Hyland Forrás: Getty Images/WireImage/2018 Steve Granitz/Steve Granitz
  • Az American Ballet Theatre gáláján már kifinomultabb ruhákat láttunk. A fotón talán kevésbé él, de mozgásban kifejezetten látszott, hogy mennyire jól viseli ezt a tollakkal nőiesre formált kosztümöt Katie Holmes.
Katie Holmes Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Dimitrios Kambouris
  • Tollak díszítették Olivia Palermo estélyi ruháját is.
Olivia Palermo Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Mega
  • Egészen más stílust láthattunk Charlize Therontól az ELLE Women in Hollywood gálán. A pliszírozott műbőr szoknya, hozzá a blúz és a blézer igazán szofisztikált megoldás volt.
Charlize Theron Forrás: Getty Images for ELLE Magazine/2018 Getty Images/Neilson Barnard
  • A hét egyértelmű sztárja pedig újfent Lady Gaga volt, aki egy oversize Marc Jacobs nadrágkosztümben jelent meg az ELLE eseményén. Az énekesnő beszédet is mondott, amiben Gaga, mint erőszak áldozata állt ki beszélni a nők helyzetéről, és azt is elmondta, miért ezt a ruhát választotta az alkalomra: „Eldöntöttem, hogy ma visszaveszem a hatalmat. Ma én viselem a nadrágot” – fejezte be beszédét Gaga, aki többeket is megríkatott üzenetével.
Lady Gaga Forrás: Getty Images/WireImage/2018 WireImage/Jean Baptiste Lacroix
A hazai tervezők mellett világhírű divatszakértőkkel és hírességekkel erősít a budapesti divathéthttp://www.life.hu/trend/20181018-interju-forintos-szucs-anitaval-a-central-european-fashion-weekrol.htmlHamarosan kezdetét veszi a régió legfontosabb divateseménye, az október 25-től 27-ig tartó Budapest Central European Fashion Weeknek a főváros egyik legimpozánsabb helyszíne, a Várkert Bazár ad otthont. A rendezvény jelentőségéről és a hazai divat helyzetéről Forintos-Szűcs Anitával, a Magyar Divat és Design Ügynökség Divatipari igazgatójával beszélgettünk. Trend--Eláruljuk, milyen cipő illik hozzád! Kvíz!http://www.life.hu/trend/20181018-ilyen-cipo-illik-hozzad-kviz.htmlKíváncsi vagy rá, milyen stílusú cipő illik leginkább a személyiségedhez? Tesztünkből kiderül! TrendOrigoPalvin Barbi csodaszép a Vogue címlapján: magyar divatfotós fotóztahttp://www.life.hu/trend/20181015-palvin-barbit-tombor-zoltan-fotozta-a-taiwani-voguenak.htmlPalvin Barbi körül zajlik az élet. Rengeteg pozitív dolog történt a magyar modellel az elmúlt hónapokban, most ráadásul egy szuper fotósorozat is készült róla a Vogue számára, amit egy magyar divatfotós, Tombor Zoltán készített. Igazi magyar kollaboráció a divatvilágból! TrendOrigoCipőtrendek az őszi-téli szezonra: ezeket a fazonokat keresd!http://www.life.hu/trend/20181011-cipotrendek-az-oszi-teli-szezonra-ezeket-a-fazonokat-keresd.htmlAnnyira változatos, annyira sokszínű az idei őszi-téli cipőtrend, hogy most mindenki megtalálhatja azt a stílust, amit igazán örömmel tud viselni. Mi a következőket ajánljuk! TrendOrigoEzek a legszebb hajszínek az őszi szezonban! Próbáld ki a kedvencedet!http://www.life.hu/trend/20181011-ezek-a-legszebb-hajszinek-az-oszi-szezonban.htmlAzt már tudjuk, hogy ha az őszi hajtrendek közül az egyik legextrémebb a vaníliailila árnyalat. Ha azonban valami visszafogottabbra, mégis divatosra vágysz, akkor a következő színeket ajánljuk! TrendOrigoJudith Leiber, egy magyar táskatervező, akit imádtak a hollywoodi sztárokhttp://www.life.hu/trend/20181004-judith-leiber-magyar-taskatervezo-a-hollywoodi-hiressegek-kedvence.htmlLehet, hogy nem cseng túlságosan ismerősen Judith Leieber neve, pedig a leghíresebb magyar származású táskatervezőről van szó, aki New Yorkba költözve megvalósította az amerikai álmot. Táskái megjelentek a Szex és New York című sorozatban, de mai napig is rendszeresen ott van a vörös szőnyegen, kedvenc sztárjaink kezében. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.