Heti trendjelentés: szőrös hasat villantott a fiatal színésznő

Tilda Swinton trendjelentés Amanda Lepore vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Habár rengeteg vörös szőnyeges esemény volt a héten, egy mégis kiemelkedett közülük, mégpedig a Moschino és a H&M közös kollekciójának bemutatója. A Moschino nem éppen visszafogott darabjairól híres, és a vendégek is ennek megfelelően választották meg outfitjeiket, persze főleg a márkától.
  • A fiatal színésznő, Indya Moore arany és fekete szettje kifejezetten vagány volt, de ez a fogékszer már túl sok volt a jóból. Nem beszélve arról, hogy hastájékon egy kis szőr is kikandikált.
Indya Moore Forrás: Getty Images

Forrás: Getty Images
  • Bebe Rexha outfitjét a CD-lemezek inspirálták. A fülbevaló még egészen jól is állt neki.
Bebe Rexha Forrás: Getty Images
  • Az este legemlékezetesebb vendége a transzszexuális előadóművész, Amanda Lepore volt. Az 50 éves énekesnő és modell bizony nem egy szégyenlős típus, kitette, amit csak lehetett.
Amanda Lepore Forrás: Getty Images
  • Tilda Swinton nem ezen a rendezvényen, hanem a Suspiria című film premierjén jelent meg ebben a bőszárú neonnadrágban. Nemcsak a nadrág volt látványos darab, de a blézerre varrt kezek és a szintén kezet formáló kistáska is.
Tilda Swinton Forrás: Getty Images

Forrás: Getty Images

Visszatért a neonláz: te bevállalnád ezeket a darabokat?

Szinte minden hétre jut egy divathír, ami arról számol be, hogy újabb trend tért vissza a '90-es évekből. Legutóbb a biciklisnadrágokról írtunk, most pedig a neonszínek vannak porondon.

A szépség másik arca 1. rész: szeplős modellekhttp://www.life.hu/trend/20181024-szeplos-modellek-szokatlan-szepsegek.htmlA szépség fogalma egyre kevésbé korlátozható szűk határok közé. Míg a 20. század évtizedei a különböző szépségideálokról szóltak, ez az évszázad leginkább a másságot idealizálja. A tökéletesség helyett a tökéletlenség, a szimmetria helyet az aszimmetria, a szépség helyett a szépséghibák lettek a mérvadók. A divatiparban is a változás szele fúj, így a következő hetekben olyan modelleket mutatunk be, akik az átlagoshoz képest máshogyan szépek. TrendOrigoAz 5 kedvenc hidratálónk és kézkrémünk a hideg őszi napokrahttp://www.life.hu/trend/20181024-kedvenc-hidrataloink-es-kezkremeink-a-hideg-oszi-napokra.htmlÚgy fest, október végére ténylegesen beköszöntenek a hűvösebb őszi napok. A hideg, szeles időjárás pedig a bőrünkre is hatással van, és nemcsak az arcápolási rutint érdemes újragondolni, de a testápolásra is nagyobb hangsúlyt kell fektetni. Íme 5 magyar termék, amit imádni fogsz! TrendOrigoŐszi esküvőre vagy hivatalos? Ilyen ruhát válassz!http://www.life.hu/trend/20181017-ilyen-ruhat-valassz-oszi-eskuvore.htmlHabár manapság is a tavaszi és a nyári esküvők a leggyakoribbak, egyre többen megtalálják az őszi és téli szezonban is azt a szépséget, amiért ekkorra időzítik a nagy napot. Megmutatjuk, milyen ruhák között válogathatsz, ha te is mostanában vagy hivatalos esküvőre. TrendOrigoA szakáll teszi a férfit? Elképesztő átalakulásokhttp://www.life.hu/trend/20181019-borotvaltan-es-szakallal-elotte-utana-fotok.htmlRégen volt akkora trend a szakáll, mint manapság. Korábban azt gondoltuk, hogy a hipszter stílusban teljesedett ki, de aztán jöttek a favágó, azaz lumberszexuális pasik, és megkoronázták a szakálltrendet. Divat ide vagy oda, vannak olyan férfiak, akiknek trendektől függetlenül elképesztően jól áll az arcszőrzet, szinte más embert farag belőlük. Ilyen átalakulásokat mutatunk most! Trend--Eláruljuk, milyen cipő illik hozzád! Kvíz!http://www.life.hu/trend/20181018-ilyen-cipo-illik-hozzad-kviz.htmlKíváncsi vagy rá, milyen stílusú cipő illik leginkább a személyiségedhez? Tesztünkből kiderül! TrendOrigoCipőtrendek az őszi-téli szezonra: ezeket a fazonokat keresd!http://www.life.hu/trend/20181011-cipotrendek-az-oszi-teli-szezonra-ezeket-a-fazonokat-keresd.htmlAnnyira változatos, annyira sokszínű az idei őszi-téli cipőtrend, hogy most mindenki megtalálhatja azt a stílust, amit igazán örömmel tud viselni. Mi a következőket ajánljuk! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.