Extra szűk ruhában mutatta meg szülés utáni alakját Kulcsár Edina: fotó

szülés után szűk ruha Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina alig néhány hete adott életet kisfiának, Medoxnak, ami az alakján egyáltalán nem látszik. Ezt meg is mutatta egy nyilvános eseményen.

Kulcsár Edina pár hete adott életet kisfiának, Medoxnak, és bár a szülés alatt panaszkodott, hogy felszaladt rá néhány kiló, ez a szülés után néhány héttel egyáltalán nem látszik rajta. Egy nyilvános eseményen extrán szűk, fekete ruhába bújt, amely megmutatta, hogy anyukaként is írtó dögös. Ráadásul az év legjobb influencerének járó díjat is ő kapta meg, zsinórban másodszor. Nem is csoda, hogy édesanyja büszkén tette ki ezt a képet róla a saját fotós oldalára.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@edinakulcsar_official ❤️ #cosmopolitanbloggerdays2018 #nagyonbuszkevagyokrad

Jakab Krisztina (@krisztinajakab_photography) által megosztott bejegyzés,

Vajna Tímea drakulaterápiával őrzi meg szépségéthttp://www.life.hu/trend/20181031-vajna-timea-drakulaterapiaval-orzi-meg-szepseget.htmlNem mindennapi szépségkezelésen vett részt Vajna Tímea. Arcán mintha vérre emlékeztető halloweeni sminket viselne, ám ez nem festék, hanem a kezelés hatása. TrendOrigoKisebbíttette a melleit az argentin kebelcsodahttp://www.life.hu/trend/20181031-kisebbittette-melleit-az-argentin-kebelcsoda.htmlMellkisebbítő műtéten esett át a korábbi argentin kebelcsoda, Nati Jota. TrendOrigoEzért nem fájdul meg soha Katalin hercegné lába a magas sarkú cipőbenhttp://www.life.hu/trend/20181029-ezert-nem-fajdul-meg-soha-katalin-hercegne-laba-a-magassarku-cipoben.htmlKiderült, mi a titka Katalin hercegnének: különleges talpbetétet visel, hogy ne fájduljon meg a lába a magas sarkú cipőkben. Trend--Heti trendjelentés: szőrös hasat villantott a fiatal színésznőhttp://www.life.hu/trend/20181026-heti-trendjelentes-szerepel-benne-amanda-lepore-tilda-swinton-es-bebe-rexha.htmlHabár rengeteg vörös szőnyeges esemény volt a héten, egy mégis kiemelkedett közülük, mégpedig a Moschino és a H&M közös kollekciójának bemutatója. A Moschino nem éppen visszafogott darabjairól híres, és a vendégek is ennek megfelelően választották meg outfitjeiket, persze főleg a márkától. TrendOrigoA szépség másik arca 1. rész: szeplős modellekhttp://www.life.hu/trend/20181024-szeplos-modellek-szokatlan-szepsegek.htmlA szépség fogalma egyre kevésbé korlátozható szűk határok közé. Míg a 20. század évtizedei a különböző szépségideálokról szóltak, ez az évszázad leginkább a másságot idealizálja. A tökéletesség helyett a tökéletlenség, a szimmetria helyet az aszimmetria, a szépség helyett a szépséghibák lettek a mérvadók. A divatiparban is a változás szele fúj, így a következő hetekben olyan modelleket mutatunk be, akik az átlagoshoz képest máshogyan szépek. TrendOrigoFogékszert villantott ByeAlex: fotóhttp://www.life.hu/trend/20181025-fogekszert-villantott-byealex.htmlFogékszert villantott az X-Faktor legutóbbi adásában ByeAlex. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.