mellkisebbítés mellek riporter kebelcsoda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mellkisebbítő műtéten esett át a korábbi argentin kebelcsoda, Nati Jota.

A 24 esztendős argentin riporternek, Nati Jotának elege lett abból, hogy interjúalanyai soha nem a szemébe néztek a beszélgetés során, hanem a méretes kebleire. Nemrég úgy döntött, karrierje érdekében bevállalja a mellkisebbítő műtétet.

Meglepő, de fiatal lányként viszonylag későn nőttek meg a melleim. Csúfoltak, amiért túl lapos vagyok... Azt kívántam, bárcsak nagy melleim lehetnének. Most már tudom, hogy vigyázni kell azzal, mit kívánunk... Mert túlságosan is megnőttek" - idézi a szépség szavait a Mirror.

Natinak igencsak meggyűlt később a baja a kebleivel, gyakran küzdött hátfájással, és tökéletesen rá passzoló ruhát is nehezen talált magának.

Nemrég átesett a mellkisebbítő műtéten, és a közösségi oldalán tájékoztatta a rajongóit arról, hogy az operáció jól sikerült, remekül érzi magát.

Azóta posztolt is néhány fotót magáról. Bár egyelőre nem látszik teljes egészében a végeredmény, azért a változás szemmel látható.

Curtis a Facebookon, élő adásban árulta el, miért hagyta ki a legutóbbi tévés próbáthttp://www.life.hu/sztarok/20181031-curtis-a-facebookon-elo-adasban-arulta-el-miert-hagyta-ki-a-legutobbi-teves-probat.htmlCurtis egy kihagyott próba után újra megjelent a TV2 stúdiójában. Partnerét, Köllő Babettet ezúttal egy tortával engesztelte ki. TV + Sztárok--Börtön fenyegetheti Erdei Zsoltothttp://www.life.hu/sztarok/20181031-borton-fenyegetheti-erdei-zsoltot.htmlEljárás indul amiatt, hogy az Ifjúsági Ökölvívó Világbajnokság költségei sokkal többre rúgtak a tervezettnél. Erdei Zsolt nehéz helyzetbe kerülhet, ugyanis elnökként az ő aláírása szerepel minden papíron. TV + Sztárok--Pataki Zitának házassága alatt tetszett meg egy másik férfi: mindent bevallott a férjénekhttp://www.life.hu/sztarok/20181031-pataki-zitanak-hazassaga-alatt-tetszett-meg-egy-masik-ferfi-mindent-bevallott-ferjenek.htmlPataki Zita elárulta, előfordult, hogy házassága évei alatt bizony megtetszett neki valaki. A férje előtt azonban nem titkolta el, mindent elmondott neki. TV + Sztárok--Király Viktort átverték a The Voice készítői: az énekes mesélt a méltatlan helyzetrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20181031-kiraly-viktort-atvertek-a-the-voice-keszitoi-az-enekes-meselt-a-meltatlan-helyzetrol.htmlKirály Viktor és családja könyvet adott ki az életükről, amelyből a többi között az is kiderült, hogy csúnyán átverték az énekest az amerikai The Voice című műsorban. TV + SztárokOrigoBoggie-t és kutyusát harci kutya támadta meg, az énekesnő kutyája nem élte túlhttp://www.life.hu/sztarok/20181030-boggiet-es-kutyusat-harcikutya-tamadta-meg-az-enekesno-kutyaja-nem-elte-tul.htmlEgy turistaúton sétált az énekesnő, Boggie a kutyusával, Palkóval és a zenekarral, amikor egy kerítés mögül kiszabadult harci kutya megölte Palkót. Az énekesnő védeni próbálta az ebet, de a nagytestű állat őt is megharapta. TV + Sztárok--Kutyáival osztja meg az ágyát Molnár Anikóhttp://www.life.hu/sztarok/20181030-kutyaival-osztja-meg-az-agyat-molnar-aniko.htmlMolnár Anikó elárulta, éjszakánként nyolc kutyával osztja meg az ágyát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.