Polgár Kriszta bikiniben mutatta meg, hogy a teste két gyerek után is tökéletes: fotó

Polgár Kriszta szépségkirálynő bikini gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori szépségkirálynő, a kétgyermekes Polgár Kriszta bikiniben mutatta meg, hogy a teste még ma is tökéletes.

Bikinire vetkőzött az egykori magyar szépségkirálynő, Polgár Kriszta. A szépséget a medence szélén fotózták egy apró fehér fürdőruhában, úgy, mintha csak egy sellő lenne. Alakja még ma is tökéletes.

A 31 éves modell két gyönyörű kisfia büszke édesanyja: Olivér 5, Vincent pedig 3 esztendős.

Nagy pizsamamustra: a legszebb és legmelegebb darabokhttp://www.life.hu/trend/20181026-pizsamamustra-pizsamak-a-hideg-estekre.htmlEgy igazi pizsamamániásnak nem is kell magyarázni a pihe-puha polárdarabok és az őszi bekuckózások jelentőségét és örömét. Körbenéztünk, melyek most a legszebb és legmelegebb pizsamák a fast fashion boltok kínálatában. TrendOrigoTücsi, az egykori szépségkirálynő megmutatta terhespocakját bikiniben: fotóhttp://www.life.hu/trend/20181104-tucsi-az-egykori-szepsegkiralyno-megmutatta-terhespocakjat-bikiniben-foto.htmlTücsi apró bugyiban és melltartóban mutatta meg terhesen is tökéletes alakját. TrendOrigoMeghan Markle megvillantotta a bugyiját: fotóhttp://www.life.hu/trend/20181103-meghan-markle-megvillantotta-bugyijat.htmlMeghan Markle a minap nagyon mellényúlt a ruhaválasztáskor: bakijának köszönhetően a fél világ megcsodálhatta a bugyiját. Trend--Se bugyi, se melltartó nem takarja Jennifer Lopez testét: fotóhttp://www.life.hu/trend/20181103-se-bugyi-se-melltarto-nem-takarja-jennifer-lopez-szineszno-testet-foto.htmlA 49 éves énekesnőről az InStyle magazinba készültek címlapfotók. TrendOrigoHeti trendjelentés: Hollywood új csillaga a 18 éves Mackenzie Foyhttp://www.life.hu/trend/20181030-heti-trendjelentes-szerepel-benne-mackenzie-foy-meg-donnelly.htmlEzen a héten inkább a halloween tartotta lázban a sztárokat, mintsem a vörös szőnyeg, de azért utóbbiból sem volt hiány. Sőt új hollywoodi csillag születéséről számolhatunk be! TrendOrigoÉnidőre fel: fürdőbombák a csodaszép bőrérthttp://www.life.hu/trend/20181025-enidore-fel-furdobombak-a-szep-borert.htmlVannak, akik szerint a szépségért meg kell szenvedni, szerintünk azonban nincs is annál jobb érzés, mint amikor a szépülés a világ legkellemesebb dolga. Merülj el egy testet és lelket melengető habfürdőben, és közben élvezd, hogy a bőröd is feltöltődik energiával. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.