Tücsi, az egykori szépségkirálynő megmutatta terhespocakját bikiniben: fotó

Tücsi terhespocak bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tücsi apró bugyiban és melltartóban mutatta meg terhesen is tökéletes alakját.

Rajongói és követői kommentben támadták Tücsit: a divat mellett nem foglalkozik a terhességével. Az egykori szépségkirálynő szomorúan reagált ezekre a képtelen vádakra, és egy terhespocakos, bikinis fotóval mutatta meg, mennyire fontos neki a szíve alatt növekvő kisbabája.

"A héten szembetaláltam magam egy olyan véleménnyel, hogy hiába vagyok várandós nekem továbbra is csak a divat és a celebeskedés számít és egyáltalán nem beszélek a babáról. Őszintén megdöbbentő volt olvasni ezeket a sorokat, mert elképzelni nem tudom, hogy egy jó érzésű emberben hogyan fogalmazódhat meg ilyen rosszindulatú felvetés. Természetesen nekünk minden gondolatunk Ő körülötte forog, de azt gondoltam, hogy Ti, akik itt vagytok velem nem azért kezdtetek el követni, mert ez egy kismama oldal és szépen fokozatosan vezetem majd be az "anyukás" posztokat, ugyanúgy ahogy a vlogra is, hiszen azt kifejezetten kértétek."

Nagy pizsamamustra: a legszebb és legmelegebb darabokhttp://www.life.hu/trend/20181026-pizsamamustra-pizsamak-a-hideg-estekre.htmlEgy igazi pizsamamániásnak nem is kell magyarázni a pihe-puha polárdarabok és az őszi bekuckózások jelentőségét és örömét. Körbenéztünk, melyek most a legszebb és legmelegebb pizsamák a fast fashion boltok kínálatában. TrendOrigoMeghan Markle megvillantotta a bugyiját: fotóhttp://www.life.hu/trend/20181103-meghan-markle-megvillantotta-bugyijat.htmlMeghan Markle a minap nagyon mellényúlt a ruhaválasztáskor: bakijának köszönhetően a fél világ megcsodálhatta a bugyiját. Trend--Heti trendjelentés: Hollywood új csillaga a 18 éves Mackenzie Foyhttp://www.life.hu/trend/20181030-heti-trendjelentes-szerepel-benne-mackenzie-foy-meg-donnelly.htmlEzen a héten inkább a halloween tartotta lázban a sztárokat, mintsem a vörös szőnyeg, de azért utóbbiból sem volt hiány. Sőt új hollywoodi csillag születéséről számolhatunk be! TrendOrigoŐszi manikűr vidám tökökkel: így készítsd elhttp://www.life.hu/trend/20181025-oszi-manikur-tokokkel.htmlHabár sokat késett az idei ősz, most már végérvényesen a színes levelek, a töklámpások és a halloweeni sütemények lázában égünk. Ha te is így vagy ezzel, öltsd magadra ezt az életérzést. Mutatjuk a kedvenc őszi manikűrünket. TrendOrigoHeti trendjelentés: szőrös hasat villantott a fiatal színésznőhttp://www.life.hu/trend/20181026-heti-trendjelentes-szerepel-benne-amanda-lepore-tilda-swinton-es-bebe-rexha.htmlHabár rengeteg vörös szőnyeges esemény volt a héten, egy mégis kiemelkedett közülük, mégpedig a Moschino és a H&M közös kollekciójának bemutatója. A Moschino nem éppen visszafogott darabjairól híres, és a vendégek is ennek megfelelően választották meg outfitjeiket, persze főleg a márkától. TrendOrigoEzeket a hibákat soha ne kövesd el hajszárítás közbenhttp://www.life.hu/trend/20181026-ezeket-a-hibakat-soha-ne-kovesd-el-hajszaritas-kozben.htmlAz ismert stylist, Anthony Nader elárulta, milyen hibákat véthetünk hajszárítás közben. Ha te is elköveted ezeket, akkor ne csodálkozz, ha a hajad erőtlenné és töredezetté válik. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.