Így varázsolhatsz gyönyörű hullámokat a hajadba egy műanyagpalack segítségével

fashion week trükk frizura hullám haj blogger beauty
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő fodrásztrükk tarolja le az internetet: így lehet csodásan hullámos hajad egyszerűen. Csak egy műanyagpalack szükséges hozzá.

Az Instagramon Huda Beauty nevet használó beautyblogger elképesztő trükköt osztott meg az oldalán. A videóért egyszerűen megőrülnek a rajongói, már közel 500 ezren lájkolták.

A szépség a felvételen azt mutatja meg, hogyan csinál gyönyörű hullámos tincseket magának egyszerűen. Fog egy műanyagpalackot, levágja a tetejét, majd az oldalán vág egy rést a hajszárító fúvócsövének.

Ezt követően beletesz egy nagyobb tincset a palackba, bekapcsolja a hajszárítót, és pár perc múlva csodásan hullámos lesz a haja.

Mutatjuk!

Adrienne Koleszár, Németország legszexibb rendőrnője magyar származásúhttp://www.life.hu/trend/20181105-adrienne-koleszar-nemetorszag-legszexibb-rendornoje-magyar-szarmazasu.htmlIgazi Insta-sztár Adrienne Koleszár magyar származású német rendőrnő, akit Németország legszexibb rendőrnőjeként tartanak számon. Hamarosan világkörüli útra indul, ám utána visszatér igazi hivatásához. Trend--MTV EMA 2018: stílusmustra a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20181105-voros-szonyeg-az-mtv-ema-dijatado-galarol.htmlHabár az amerikai zenei díjátadókkal nehéz felvenni a versenyt, az MTV európai gáláján mindig legalább akkora a felhajtás, mint a tengerentúli rendezvényeken, ráadásul amerikai sztárokból sem volt hiány. Mutatjuk a vörös szőnyeges bevonulás legemlékezetesebb pillanatait. Trend--Labancz Lilla külseje teljesen megváltozott: rá sem ismerni az egykori szöszi lányrahttp://www.life.hu/trend/20181104-labancz-lilla-kulseje-teljesen-megvaltozott-ra-sem-ismerni-az-egykori-szoszi-lanyra.htmlLabancz Lilla néhány évvel ezelőtt az Álom.net című filmben bukkant fel. Az akkor szőke, hosszú hajú lány az elmúlt évek alatt óriási átalakuláson esett át. TrendOrigoVictoria's Secret-angyalnak öltözött Kim Kardashian: fotóhttp://www.life.hu/trend/20181104-victorias-secret-angyalnak-oltozott-kim-kardashian.htmlVictoria's Secret-angyalnak öltözött halloween alkalmából Kim Kardashian. Trend--Testszínű legginges nőn röhög a világhttp://www.life.hu/trend/20181101-testszinu-legginges-non-rohog-a-vilag-facebook.htmlVan, amikor az ember öltözködés közben mellényúl. Na de ennyire? TrendOrigoVajna Tímea drakulaterápiával őrzi meg szépségéthttp://www.life.hu/trend/20181031-vajna-timea-drakulaterapiaval-orzi-meg-szepseget.htmlNem mindennapi szépségkezelésen vett részt Vajna Tímea. Arcán mintha vérre emlékeztető halloweeni sminket viselne, ám ez nem festék, hanem a kezelés hatása. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.