Átlagos nők bújtak J.Lo ruhájába: fotók

J. Lo ruha átlagos Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Átlagos nők mutatták meg, hogyan áll rajtuk Jennifer Lopez villantós ruhája.

Különleges projektre vállalkozott Stewart Williams fotós: felkért négy különböző testalkatú, ugyanolyan életkorú (49 éves) nőt, hogy vegyék fel Jennifer Lopez legutóbbi merész szerelését, amely alatt az énekesnő sem melltartót, sem bugyit nem viselt.

Erről a „ruháról” van szó:

Claire David

Az asszisztens Claire két éve gyomorszűkítő műtéten esett át. Sikerült 16-os méretre fogynia, amivel tökéletesen elégedett. Jól tudja, hogy a fogyás miatt a bőre közel sem feszes, de sikerült elfogadnia önmagát.

Nem is tudtam, hogy J.Lo egyidős velem. De semmi probléma nincs ezzel, az ember fiatalkorában sztárokhoz hasonlítja magát, de most már a saját bőrömben is jól érzem magam.”

Claire David Forrás: Stewart Williams

Yumiko Hanaska

Yumiko tanárként dolgozik, elmondása szerint szeretne olyan testet magának, mint amilyen az énekesnőnek van.

A 20-as éveimben nem kellett semmit tennem azért, hogy vékony maradjak. Ma már lovagolok és gyakran jógázom. Guggolásokat is csinálok, hátha egyszer olyan fenekem lesz, mint neki. Szerintem ő egy istennő.”

Yumiko Hanaska Forrás: Stewart Williams

Juliana Formicola

A szintén tanár Juliana bevallotta, nagyon irigy Jennifer Lopezre a teste miatt.

Ahogyan a legtöbb nő, én sem szeretem a hasamat. De a lábaimmal elégedett vagyok, ma sokkal többet mozgok, mint húszévesen. Kicsit ideges voltam a fotózás miatt, de alapvetően jól éreztem magam.”

Juliana Formicola Forrás: Stewart Williams

Sarah Fola Eddo

A kétgyermekes Sarah úgy tekintett a fotózásra, mint egy kihívásra.

Szerencsére sok inspiráló nővel találkoztam életem során, akiknek köszönhetően sikerült elfogadnom önmagamat és büszke vagyok a testemre. Nem kell 8-as méretűnek lenned ahhoz, hogy szexi legyél. Remélem, ezt a felfogást követik majd a gyerekeim is” – nyilatkozta a The Sunnak.

Sarah Fola Eddo Forrás: Stewart Williams

Heidi Klum smink nélkül szállt repülőre: fotóhttp://www.life.hu/trend/20181106-heidi-klum-smink-nelkul-szallt-repulore.htmlHabár Heidi Klum smink nélkül is gyönyörű, azért így jóval átlagosabbnak néz ki, mint a kifutókon. Trend--A szépség másik arca, 2. rész: kerekesszékes modellekhttp://www.life.hu/trend/20181105-kerekesszekes-modellek-a-szepseg-masik-arca.htmlA szépség fogalma egyre kevésbé korlátozható szűk határok közé. Míg a 20. század évtizedei a különböző szépségideálokról szóltak, ez az évszázad leginkább a másságot idealizálja. A tökéletesség helyett a tökéletlenség, a szimmetria helyet az aszimmetria, a szépség helyett a szépséghibák lettek a mérvadók. A divatiparban is a változás szele fúj, így a következő hetekben olyan modelleket mutatunk be, akik a megszokotthoz képest máshogyan szépek. TrendOrigoJulia Roberts rózsaszín hajjal jelent meg egy tévéműsorbanhttp://www.life.hu/trend/20181105-julia-roberts-rozsaszin-hajjal-jelent-meg-egy-tevemusorban.htmlMostanában inkább anyai teendőinek hódol Julia Roberts, de azért néhány műsorban vállal szereplést. A legutóbbi ilyen alkalommal rózsaszín hajjal lepte meg rajongóit. Trend--Heti trendjelentés: Hollywood új csillaga a 18 éves Mackenzie Foyhttp://www.life.hu/trend/20181030-heti-trendjelentes-szerepel-benne-mackenzie-foy-meg-donnelly.htmlEzen a héten inkább a halloween tartotta lázban a sztárokat, mintsem a vörös szőnyeg, de azért utóbbiból sem volt hiány. Sőt új hollywoodi csillag születéséről számolhatunk be! TrendOrigoÉnidőre fel: fürdőbombák a csodaszép bőrérthttp://www.life.hu/trend/20181025-enidore-fel-furdobombak-a-szep-borert.htmlVannak, akik szerint a szépségért meg kell szenvedni, szerintünk azonban nincs is annál jobb érzés, mint amikor a szépülés a világ legkellemesebb dolga. Merülj el egy testet és lelket melengető habfürdőben, és közben élvezd, hogy a bőröd is feltöltődik energiával. TrendOrigoExtra szűk ruhában mutatta meg szülés utáni alakját Kulcsár Edina: fotóhttp://www.life.hu/trend/20181031-extra-szuk-ruhaban-mutatta-meg-szules-utani-alakjat-kulcsar-edina-foto.htmlKulcsár Edina alig néhány hete adott életet kisfiának, Medoxnak, ami az alakján egyáltalán nem látszik. Ezt meg is mutatta egy nyilvános eseményen. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.