Heidi Klum smink nélkül szállt repülőre: fotó

fotó smink nélkül Heidi Klum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Habár Heidi Klum smink nélkül is gyönyörű, azért így jóval átlagosabbnak néz ki, mint a kifutókon.

Nincs miért szégyenkeznie Heidi Klumnak, hiszen annak ellenére, hogy 45 éves, még mindig gyönyörű. Ezt bizonyítják a smink nélküli fotói is, a szupermodellt egy reptéren kapták lencsevégre csapzott hajjal és festék nélkül. Habár a sztár így is szép, azért jóval átlagosabbnak tűnik bő ruháiban, mint a magazinokban. További képekért kattints ide!

Heidi Klum a reptéren Forrás: NORTHFOTO/DeFrance/KGC Photo Agency LLP/Kgc-324
A szépség másik arca, 2. rész: kerekesszékes modellekhttp://www.life.hu/trend/20181105-kerekesszekes-modellek-a-szepseg-masik-arca.htmlA szépség fogalma egyre kevésbé korlátozható szűk határok közé. Míg a 20. század évtizedei a különböző szépségideálokról szóltak, ez az évszázad leginkább a másságot idealizálja. A tökéletesség helyett a tökéletlenség, a szimmetria helyet az aszimmetria, a szépség helyett a szépséghibák lettek a mérvadók. A divatiparban is a változás szele fúj, így a következő hetekben olyan modelleket mutatunk be, akik a megszokotthoz képest máshogyan szépek. TrendOrigoJulia Roberts rózsaszín hajjal jelent meg egy tévéműsorbanhttp://www.life.hu/trend/20181105-julia-roberts-rozsaszin-hajjal-jelent-meg-egy-tevemusorban.htmlMostanában inkább anyai teendőinek hódol Julia Roberts, de azért néhány műsorban vállal szereplést. A legutóbbi ilyen alkalommal rózsaszín hajjal lepte meg rajongóit. Trend--Így varázsolhatsz gyönyörű hullámokat a hajadba egy műanyagpalack segítségévelhttp://www.life.hu/trend/20181105-igy-varazsolhatsz-gyonyoru-hullamokat-a-hajadba-egy-muanyagpalack-segitsegevel.htmlElképesztő fodrásztrükk tarolja le az internetet: így lehet csodásan hullámos hajad egyszerűen. Csak egy műanyagpalack szükséges hozzá.Trend--Adrienne Koleszár, Németország legszexibb rendőrnője magyar származásúhttp://www.life.hu/trend/20181105-adrienne-koleszar-nemetorszag-legszexibb-rendornoje-magyar-szarmazasu.htmlIgazi Instagram-sztár Adrienne Koleszár magyar származású német rendőrnő, akit Németország legszexibb rendőrnőjeként tartanak számon. Hamarosan világ körüli útra indul, ám utána visszatér eredeti hivatásához. Trend--Labancz Lilla külseje teljesen megváltozott: rá sem ismerni az egykori szöszi lányrahttp://www.life.hu/trend/20181104-labancz-lilla-kulseje-teljesen-megvaltozott-ra-sem-ismerni-az-egykori-szoszi-lanyra.htmlLabancz Lilla néhány évvel ezelőtt az Álom.net című filmben bukkant fel. Az akkor szőke, hosszú hajú lány az elmúlt évek alatt óriási átalakuláson esett át. TrendOrigoPolgár Kriszta bikiniben mutatta meg, hogy a teste két gyerek után is tökéletes: fotóhttp://www.life.hu/trend/20181104-polgar-kriszta-bikiniben-mutatta-meg-hogy-teste-ket-gyerek-utan-is-tokeletes.htmlAz egykori szépségkirálynő, a kétgyermekes Polgár Kriszta bikiniben mutatta meg, hogy a teste még ma is tökéletes. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.