Gregor Bernadett megmutatta smink nélküli arcát

2018.11.16. 18:31

Védjegyévé vált Gregor Bernadettnek a cicaszem, szinte soha nem lépett ki az utcára smink nélkül. Most azonban megmutatta természetes szépségét. Azt is bevallotta, hogy volt már tűszúrással járó beavatkozása, amit ma már nem biztos, hogy megcsináltatna.

„Ha néhány évvel ezelőtt kérnek meg erre, biztosan nem vállalom a nyilvánosság előtt a smink nélküli arcomat. Féltem volna, hogy lerombolok magamról egy képet” – mesélte a Best magazinnak Gregor Bernadett, aki a lap kérésére most megmutatta természetes szépségét. Már-már védjegyévé vált a festett cicaszem, most azonban ettől is megszabadult. 

„Ha a régebbi fotóimat nézem, csak egy riadt kismadarat látok, aki egyáltalán nincs tisztában önmagával, csak igyekszik szépnek láttatni magát” – mondta a színésznő. Hozzátette: ma már ismeri az igényeit, tisztában van a hibáival, igyekszik szépnek látni magát. 

Édesanyja 21 évvel ezelőtt halt meg, mindig azt mondta neki, bárhová megy, sminkelje ki magát, soha nem tudhatja, kivel találkozik. „Ez sokáig bennem maradt. A sminkkel tulajdonképpen a külvilágtól védtem magam, el tudtam mögé bújni” – fogalmazott Gregor Bernadett. 

Azt is elmondta a lapnak, hogy negyven felett elkezdett változni. „Hazudnék, ha azt mondanám, soha nem nyúltak az arcomhoz, voltak bizony tűszúrással járó beavatkozások az életemben, de most már abban sem vagyok biztos, hogy újra igénybe venném” – fejtette ki a színésznő, aki ma már szereti magát. Rajta kívül még Balázsovits Edit, Mérai Kata és Balázs Andi is megmutatta smink nélküli arcát a lapnak. 

 

Gregor Bernadettszépségsminkfestékbeavatkozás