Zimány Linda fekete miniruhában szexizik: fotó

szexi lábak Zimány Linda miniruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kis feketébe bújt Zimány Linda: a modell a közösségi oldalán villantotta meg hosszú lábait.

Zimány Linda ismét megmutatta szexi oldalát. A csinos modell egy aprócska fekete ruhába bújt, amely felül tökéletesen kiemelte az idomait, alul pedig megvillantotta hosszú lábait.

Bármilyen eseményen is jelenik meg ebben, garantált, hogy az összes szempár rá szegeződik.

Így néztek ki a Victoria's Secret-modellek a '90-es években: fotók a kifutórólhttp://www.life.hu/trend/20181115-igy-neztek-ki-a-victorias-secret-modellek-a-90es-evekben.htmlA világ legnagyobb szabású, egyben a legdrágább és legnézettebb divatbemutatója a Victoria's Secret-show. A márka története 1977-ig nyúlik vissza, a kifutón pedig 1995-ben láthattuk először a márka szexi fehérneműit. TrendOrigoFélmeztelenül fotózták a vitiligós modellt, Winnie Harlow-thttp://www.life.hu/trend/20181115-felmeztelenul-fotoztak-a-vitiligos-modellt-winnie-harlowt.htmlFélmeztelenül pózol egy ismert divatmagazin lapjain a vitiligós modell, Winnie Harlow. TrendOrigoCinthya Dictator sötétebb hajszínre váltotthttp://www.life.hu/trend/20181114-cinthya-dictator-sotetebb-hajszinre-valtott.htmlAkár az átváltozás művészének is nevezhetnénk Cinthya Dictatort, aki olykor extrém külsejével sokkolja rajongóit. Most azonban egy letisztultabb stílusra váltott. TrendOrigoA magyar nők nem öltözködnek bevállalósanhttp://www.life.hu/trend/20181112-a-magyar-nok-nem-oltozkodnek-bevallalosan.htmlEgy friss kutatás kiderítette, hogyan öltözködnek a magyar nők, és mi befolyásolja a vásárlási, ruházkodási szokásaikat. TrendThinkstockHeti trendjelentés: Iskra Lawrence plus size modell a hét legszebbjehttp://www.life.hu/trend/20181109-heti-trendjelentes-szerepel-benne-iska-lawrence-lourdes-leon-hailey-baldwin.htmlA divatvilág legizgalmasabb eseménye ezen a héten kétségkívül a Victoria's Secret divatbemutató volt, és az azt követő after party. Most azonban azokat a vörös szőnyeges pillanatokat mutatjuk meg, amelyek ezenkívül tartogattak izgalmas pillanatokat. TrendOrigoVictoria's Secret 2018: ilyen volt idén a világ legdögösebb divatshow-jahttp://www.life.hu/trend/20181109-victorias-secret-2018-ilyen-volt-iden-a-divatbemutato-palvin-barbival.htmlA Victoria's Secret a világ legnézettebb (800 millió néző) és legdrágább (kb. 3 milliárd forint) divatshow-ja, ahol a világ legdögösebb modelljei kapnak lehetőséget, hogy elképesztően szexi, különleges és egyedi fehérneműket mutassanak be. A hab a tortán, hogy idén Palvin Barbi is visszatért az angyalok közé. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.