10 + 1 kihagyhatatlan Black Friday-akció a divat szerelmeseinek

fashion week kedvezmény Black Friday stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tudatos fogyasztás hívei vagyunk, a Black Friday alkalmával sem támogatjuk a mértéktelen és átgondolatlan vásárlást. Szeretünk az arany középúton járni, így véleményünk szerint arra azonban jó ez nap, hogy beszerezzük azt a régóta vágyott holmit, amellyel hetek vagy hónapok óta szemezünk, akár már a karácsonyra is gondolva. Legyen ez olyan dolog, amire ténylegesen szükségünk van, és lehetőleg támogassuk vele azokat a tervezőket, akik a minőséget helyezik a mennyiség elé. Íme 10 + 1 hely, ahol szuper hazai dizájnercuccok várnak.  
  • Home of Fashion – Pénteken és szombaton a Bécsi utcában található Home of Fashionben több márkát is feltérképezhetsz, illetve 10-20-30%-kal olcsóbban meg is vásárolhatod a kedvenceidet. Hogy csak néhányat említsünk, beszerezheted az 1975, a Vengru, a Pakamé, az AGNESKOVACS, a Mandragora design vagy éppen a Wessely Jewel márka darabjait.
  • Vanda Ferencz – Kizárólag pénteken 20% kedvezménnyel vásárolhatsz Ferencz Vanda webshopjából. Ha igazán egyedi ékszerre vágysz, mindenképpen csekkold a kínálatot.
Ferencz Vanda webshopjában igazán egyedi ékszerekre bukkanhatsz Forrás: vandaferencz.com
  • WonderLAB – Csak pénteken, de jó kis kedvezménnyel vár a WonderLAB csapata is. A teljesség igénye nélkül Tillu és Miko Jewelry és SAPI ékszerekre 20%, Zia termékekre 15%, ESC táskákra 10%, INQ conceptre és Sixfeet dog designra 20% kedvezmény jár.
  • H.R.V.T. – Pénteken kettőt fizet hármat vihet akció vár a H.R.V.T. üzletében. A letisztult dizájn szerelmeseinek ajánljuk.
  • Nini Molnar Bags – A BLACK20 kóddal egész hétvégén 20% kedvezménnyel vásárolhatsz Molnár Nini webshopjában. A modellből táskatervezővé avanzsált Nini egyik táskáját nemrég a vörös szőnyegen is láthattuk Mihalik Enikő kezében.
A BLACK20 kóddal egész hétvégén 20% kedvezménnyel vásárolhatsz Molnár Nini webshopjában Forrás: Instagram/ninimolnarofficial, ninimolnar.com
  • Emporium & Aura Collection – A hazai divatmárka teljes kínálatára 20% kedvezményt biztosít egészen vasárnapig. Ha igazán minőségi ruhára vágysz, vagy szükséged van egy elegánsabb darabra, esetleg egy új télikabátra, nézz be az egyik üzletükbe.
  • Back2Bag – A márka gépkocsibelsőket – légzsák, bőr- és szövetkárpit, biztonsági öv – hasznosít újra elképesztően vagány végeredménnyel. Az Ozone Zöld díjat is elnyert tervezők nem akármilyen kedvezménnyel készülnek a Black Friday alkalmából: a webshopon található táskákra 25% kedvezményt adnak péntektől vasárnapig, néhány darab azonban 50%-kal olcsóbban lesz megvásárolható.
A Back2Bag gépkocsibelsőket – légzsák, bőr- és szövetkárpit, biztonsági öv – hasznosít újra Forrás: back2bag.hu
  • EVE by Eva Remenyi – Reményi Éva showroomjában az összes készleten lévő ékszert 20%-kal olcsóbban vásárolhatod meg, néhány kifutó darabra pedig 50% kedvezmény lesz pénteken. Ha nem jutnál el az eseményre, a webshopban egész hétvégén akciósan vásárolhatsz a BLACK kuponkóddal.
  • Héria Enamel – Még egy fantasztikus lehetőség a különleges ékszerek szerelmeseinek. Egy Stone Mind típusú fülbevaló vásárlása esetén egy Stone Dew fülbevalót kapsz ajándékba. Az ajánlat a pénteki napra vonatkozik.
Héria Enamel a különleges ékszerek szerelmeseit kápráztatja el Forrás: Facebook/Héria Enamel, Instagram/heria_enamel
  • ONE Fashion Budapest – A Ráday utcai One Fashionben is több tervező darabjai közül válogathatsz. Pénteken és szombaton a megjelölt darabokhoz tervezőtől függően 10–50% kedvezménnyel juthatsz hozzá.
  • Kell a púder! – A magyar sminkmárka, a KAP kihagyhatatlan kedvezményekkel készül a Black Friday alkalmából. Az ecsetekre 40% kedvezmény lesz, minden mást, többek között az alapozókat, a rúzsokat, a szemhéjpúdereket és a primert – 30%-kal olcsóbban vásárolhatod meg.

Tudtad, hogy a divatipar a második legszennyezőbb iparág? Így lehetsz tudatosabb vásárló!

A szén-dioxid-kibocsátás, a vegyszeres szennyezés és a felfoghatatlan mértékű vízfogyasztás a második legszennyezőbb iparággá tette a divatipart, így közvetlenül az olajipar mögé zárkózott fel. Nem árt tisztában lenni ezzel, és elindulni a tudatos fogyasztóvá válás útján. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.