Vásárolj ötezer forint alatt! 5 szuper karácsonyi ajándék divatrajongóknak

fashion week karácsony ajándék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akkor sem feltétlenül a pénz számít, amikor csajos ajándékot keresel. A legfontosabb az, hogy ismerd a meglepni vágyott ember ízlését. Íme néhány ötlet arra, hogy mivel lepd meg divatrajongó kedvesedet, barátnődet. 
  • Valami praktikus

Egy kiegészítő azért jó választás, mert egy kevés darabból álló ruhatárat is máris izgalmassá lehet tenni. Ilyenkor természetesen a téli kiegészítők dominálnak, egy jó meleg és csinos darabbal nem nyúlhatsz mellé, de jó tudni, hogy például táskát is találhatsz ebben az árkategóriában. Egy kendő például apróságnak tűnik, de ha igazán kreatív embernek adod, tudja, hogyan használhatja fel legalább nyolcféleképpen.

1. H&M 4990 Ft, 2. H&M 1990 Ft, 3. Bershka 4995 Ft, 4. Parfois 3995 Ft, 5. Women'secret 1495 Ft Forrás: Life.hu
  • Valami csillogó

A "minden nő imádja az ékszert" klisé után ennek a szöges ellentéte kezdett terjedni. Egy a lényeg, ha szereti, akkor imádni fogja, hogy olyantól kapja, aki fontos neki. A bizsuk ráadásul nem is túl drágák, mégis akkora a kínálat, hogy mindenféle stílusú lánynak a kedvére lehet tenni.

1. Mango 4595 Ft, 2. Pull&Bear 2595 Ft, 3. Mango 3595 Ft, 4. Parfois 2495 Ft, 5. Reserved 1995 Ft Forrás: Life.hu
  • Valami kényeztető

Lehet, hogy sokan unalmasnak gondolják az ilyen típusú ajándékot, akkor viszont azt kell mondanunk, hogy az illető mindig rosszul választott. Ennek az arcpakoló csomagnak a bambis hajpánttal például egy nő sem tudna nemet mondani, nem beszélve egy forró csokis testvajról, vagy egy kellemes habfürdőről. Ha lehet, karácsonykor is válassz természetes, kőolajszármazékoktól, vegyszerektől mentes kozmetikumokat, amelyeket állatokon sem teszteltek.

1. Lush 1790 Ft, 2. PomPom 2800 Ft, 3. Yamuna 1290 Ft, 4. The Body Shop 3690 Ft, 5. Ilcsi Forrás: Life.hu
  • Valami olvasnivaló

Nagyszerű párosítás, ha egy divatrajongó szeret olvasni, neki ugyanis könnyen találsz majd ajándékot. Tavaly például szuper önéletrajzi kötetek jelentek meg kedvenc divattervezőink életéről. Az idei évben kevésbé kényeztettek el minket a könyvkiadók, de azért egy válogatást így is készítettünk nektek!

1. Vivienne Westwood - A divat provokátora 4590 Ft, 2. Yves Saint Laurent - A XX. század legnagyobb divattervezőjének élete 4990 Ft, 3. A modern budapesti úrinő 4490 Ft, 4. Párizsi sikk 4999 Ft, 5. Vogue színező 3500 Ft Forrás: Life.hu
  • Valami személyes

Ha idén végre van időd egy kis DIY projektre karácsony előtt, akkor készíthetsz személyre szóló ajándékot is. Egy gyöngyös- vagy hobbiboltban például összeszedhetsz egy táskát díszítő charmhoz alapanyagokat, de néhány vállfát is új köntösbe öltöztethetsz. Ehhez használhatsz akár olyan egyszerű kézműves technikát is, mint a transzferálás, de ha csak egy filccel vicces mondatokat írsz rá, az is telitalálat (pl: ne nyúlj hozzá, ez Lili ruhája). A divatérzékeny nők általában a szobájukat is szeretik csinosítgatni, ha pedig a te kiszemelted is ilyen, készíthetsz neki egy csodás álomfogót is.

5+1 szépségtipp, amit 10 év múlva meg fogsz köszönni magadnakhttp://www.life.hu/trend/20181130-szepsegtippek-amiket-10-ev-mulva-meg-fogsz-koszonni-magadnak.htmlA szépség nem csak genetika. Tőlünk, a mi szokásainktól is függ, hogy milyen lesz az arcbőrünk, és mennyire leszünk egészségesek az évek múlásával. TrendOrigoBorzalmas ruhákat kapott az interneten vásárló nő, de amit kihozott belőlük, az elképesztőhttp://www.life.hu/trend/20181121-borzalmas-ruhakat-kapott-az-interneten-vasarolt-no-de-elkepesztoen-atalakitotta-oket.htmlAz átverős webáruházak a mai napig szedik áldozataikat. Nem lehet eleget beszélni a témáról, hiszen az ember pénzével játszanak. Habár ez a nő is gyanakodott az olcsó árak miatt, arra nem számított, ami a csomagban fogadta, de nem adta fel, hogy jóra fordítja a helyzetet. A képek magukért beszélnek! TrendOrigoA szépség másik arca, 3. rész: Down-szindrómás modellek http://www.life.hu/trend/20181120-a-szepseg-masik-arca-3-resz-down-szindromas-modellek.htmlA szépség fogalma egyre kevésbé korlátozható szűk határok közé. Míg a 20. század évtizedei a különböző szépségideálokról szóltak, ez az évszázad leginkább a másságot idealizálja. A tökéletesség helyett a tökéletlenség, a szimmetria helyet az aszimmetria, a szépség helyett a szépséghibák lettek a mérvadók. A divatiparban is a változás szele fúj, így a következő hetekben olyan modelleket mutatunk be, akik a megszokotthoz képest máshogyan szépek. Az ő jelenlétük és munkásságuk a másság társadalmi elfogadtatásában is nagy szerepet játszik. TrendOrigoA világ legdrágább gumicsizmái: vajon megérik a pénzüket?http://www.life.hu/trend/20181119-a-vilag-legdragabb-gumicsizmai.htmlA hosszúra nyúlt vénasszonyok nyara után megérkezett az esős, borongós, hideg őszi idő. Előkerülnek a téli csizmák, aminek azonban kiváló alternatívája az esős napokon a gumicsizma, amit korábban elsősorban mint fesztiválkelléket tartottunk számon. Nézd meg a világ legdrágább darabjait, és ismerd meg a hazai kínálatot is. TrendOrigoÍgy néztek ki a Victoria's Secret-modellek a '90-es években: fotók a kifutórólhttp://www.life.hu/trend/20181115-igy-neztek-ki-a-victorias-secret-modellek-a-90es-evekben.htmlA világ legnagyobb szabású, egyben a legdrágább és legnézettebb divatbemutatója a Victoria's Secret-show. A márka története 1977-ig nyúlik vissza, a kifutón pedig 1995-ben láthattuk először a márka szexi fehérneműit. TrendOrigoSzexi képeken Justin Bieber felesége, a modell Hailey Baldwinhttp://www.life.hu/trend/20181121-a-legszexibb-kepek-justin-bieber-felesegerol-hailey-baldwinrol.htmlHabár Alec Baldwin már szeptemberben azt híresztelte, hogy Justin Bieber és Hailey Baldwin összeházasodtak, a párocska az elmúlt napokig tagadta a híresztelést. Most azonban a modell Baldwinról Bieberre változtatta a nevét az Instagramon, hivatalossá téve a hírt. Hailey ráadásul ma ünnepli a 22. születésnapját, így eljött az idő, hogy összeszedjük róla a legfontosabb tudnivalókat. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.