Heti trendjelentés: Julia Roberts 51 évesen is csodaszép

Gigi Hadid Julia Roberts trendjelentés vörös szőnyeg Olivia Wilde
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten nem volt hiány vörös szőnyeges eseményekből, és izgalmas outfitekből sem. Most megmutatjuk a legemlékezetesebb darabokat: a kedvenceinket, és amelyek egyáltalán nem tetszettek!
  • Az egyik legnagyobb kedvencünk a héten Gigi Hadid volt. A bájos modell a 2019-es Pirelli-naptár milánói bemutatóján viselte ezt a rendkívül elegáns estélyit. Nem is tudnánk olyat mondani, akihez jobban passzolna ez a ruha.
Gigi Hadid Forrás: Getty Images
  • Julia Roberts nemrég ünnepelte 51. születésnapját. A színésznőnek, azt kell mondanunk, hogy az öregedés is nagyon jól áll, főleg, hogy nem lépett a plasztikrémmé vált Meg Ryan és Nicole Kidman nyomába. A pöttyös manapság nagy trend, és a ruhához választott elegáns, mégis letisztult kabát is fantasztikusan állt rajta.
Julia Roberts Forrás: Getty Images

Micsoda nő! Ikonikus képek a születésnapos Julia Robertsről

A világ legszebb nőjének és a legszebb mosolyú nőnek is többszörösen megválasztott színésznőt ritkán látott fotóival ünnepeltük 51. születésnapján! Kattints ide a galériáért!
  • Ha valaki egyszer megszokja a fiatal színésznő, Saoirse Ronan stílusát, akkor nagy eséllyel a rajongójává is fog válni. Valószínűleg velünk is ez történhetett, az évek alatt szépen lassan hozzászoktunk, Saoirse ezen szettjét ugyanis kifejezetten imádtuk.
Saoirse Ronan Forrás: Getty Images
  • A hét nagy vesztese Olivia Wilde, aki először egy filmbemutatón colour blockingolt, és mindehhez nagyon, de nagyon erőteljes szemsminket viselt. A GQ Man of the Year gálán pedig csipkés melltartóban érkezett, pedig már azt hittük, hogy ez a trend is kikopott.
Olivia Wilde Forrás: Getty Images

Hollywoodi sztárok, akik másként gondolkodnak az öregedésről

A 21. században, amikor a 40 az új 30, és az 50 az új 40, minden arról szól, hogyan őrizhetjük meg a fiatalságunkat. Az állandó figyelem középpontjában álló hírességek még inkább úgy érzik, hogy 50 felett is 20-nak kell kinézniük, ami általában tragikusan szétplasztikázott külsőhöz vezet. Szerencsére Hollywoodban is akad néhány kivétel, aki máshogy gondolkodik erről. Íme, a méltóságteljes öregedés hívei!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.