Tóth Gabi rózsaszínre festette a haját: fotó

Tóth Gabi frizura haj rózsaszín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi rózsaszínre festette a haját.

Tóth Gabi igazi átváltozóművész, aki gyakran változtatja meg a külsejét. Volt már szőke rövid haja és hosszú barna tincsekkel is láthattuk. Ezúttal csak a színen változtatott, rajongói legnagyobb meglepetésére rózsaszín hajjal távozott a fodrászától.

Úgy tűnik, a követőknek nagyon bejön a vagány frizura, az énekesnő rengeteg elismerő kommentet kapott tőlük.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#imádom ‍ köszi @katasari76

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,

Ez történt 2018-ban: 10 + 1 legcsodásabb estélyi a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20181219-legszebb-estelyi-ruhak-a-voros-szonyegrol-2018ban.htmlValahogy úgy áll a dolog, hogy a divatbakik, a rosszul megválasztott ruhák sokkal emlékezetesebbek maradnak, mint amikor valaki álomszép és tündöklő a vörös szőnyegen. Hogy kissé ellentmondjunk ennen a tendenciának, összegyűjtöttük a 2018-as év legszebb estélyi ruháit. TrendOrigoA legemlékezetesebb divatpillanatok 2018-ból: rendkívüli történetek magyar sikerekkelhttp://www.life.hu/trend/20181217-fontos-divatpillanatok-2018bol.htmlFantasztikus magyar sikerek jellemezték a 2018-as évet a modellek és a divattervezők oldaláról is, nem beszélve arról, hogy mennyi jelentős esemény történt a külföldi divatszakma háza táján. Olvasd el év végi összefoglalónkat a legjelentősebb és legemlékezetesebb divatpillanatokról. TrendOrigoVilágraszóló esküvők és álomszép menyasszonyi ruhák 2018-bólhttp://www.life.hu/trend/20181217-alomszep-menyasszonyi-ruhak-2018bol.html2018 sokak számára a szerelmi beteljesülés éve volt. Több világraszóló esküvőt is tartottak az idén, három azonban ezek közül is kiemelkedett. Ezekre pillantunk most vissza, különös tekintettel a menyasszonyi ruhákra. TrendOrigoViszlát téli hajhullás! – Íme, a leghatékonyabb hajnövekedést serkentő módszerekhttp://www.life.hu/trend/20181225-viszlat-teli-hajhullas-a-leghatekonyabb-hajnovekedest-serkento-modszerek.htmlA szép, dús frizura a nőiesség egyik meghatározó szimbóluma, de persze az urak esetében is fontos a hajkorona megléte. Sokan esnek pánikba, amikor látványos hajhullás vagy ritkulás következik be. A kopasz foltok, a volumenét vesztett frizura ellen is tehetünk, már pár életmódbeli apró változás is sokat segíthet, hogy a haj új életre keljen. TrendThinkstockEzek a legmenőbb karácsonyi filmek: videóhttp://www.life.hu/trend/20181223-ezek-a-legmenobb-karacsonyi-filmek-video.htmlÖsszeszedtük a legmenőbb karácsonyi filmeket. Semmiképpen ne hagyd ki őket idén se! Trend--Új frizurával sokkol Neymar: sosem volt még ennyire extrémhttp://www.life.hu/trend/20181222-uj-frizuraval-sokkol-neymar-sosem-volt-meg-ennyire-extrem.htmlFurcsa frizurával lepte meg rajongóit Neymar - szúrta ki az NSO. Talán sosem volt még ennyire extrém haja a focistának. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.