Katalin hercegné személyi stylistja jó időre eltűnik a palotából

fashion week palota Katalin hercegné Kensington-palota stylist
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindig a tökéletes stílust és ruhadarabokat választja Katalin hercegné, ebben pedig személyi stylistja, Natasha Archer van a segítségére, akinek segítségét most jó ideig nélkülöznie kell. 

Szinte soha nem lehet hibát találni Katalin hercegné megjelenésében, még várandóssága alatt is tökéletes külsővel jelent meg minden eseményen.

Ez főként személy stylistjának, Natasha Archernek volt köszönhető. A királyi család közvetlen munkatársa azonban most elhagyja a palotát. Felröppentek a hírek, hogy esetleg végleg távozik, ám az Independent szerint csak szülési szabadságra megy. Archer egyébként a királyi család hivatalos fotósának, Chris Jacksonnak a felesége.

Vajon a szabadság alatt ki öltözteti majd a hercegnét? Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

2018 legdurvább villantásai a vörös szőnyegről (18+)http://www.life.hu/trend/20190102-2018-legdurvabb-villantasai-a-voros-szonyegrol.htmlNemcsak durva dekoltázsokkal sokkoltak a sztárok a vörös szőnyegen, kíméletlenül villantottak is. A tavalyi évhez képest talán kevesebb pucér pillanat jutott 2018-ra, de azért nem panaszkodhatunk. Mutatjuk a legemlékezetesebbeket! TrendOrigoJennifer Lopez ultra szexi videót osztott meg a közösségi oldalán: micsoda idomok!http://www.life.hu/trend/20190103-jennifer-lopez-ultra-szexi-videot-osztott-meg-kozossegi-oldalan-micsoda-idomok.htmlJennifer Lopez idén tölti be az 50. életévét, de még mindig ő a világ egyik legszebb énekesnője. Íme a bizonyíték. TrendOrigoÖrdög Nóra elképesztően festett az év első napjánhttp://www.life.hu/trend/20190102-ordog-nora-elkepesztoen-festett-az-ev-elso-napjan.htmlMunkával indította az évet Ördög Nóra műsorvezető. A Budapesti Újévi Koncert háziasszonyaként csodásan festett. TrendOrigo2018 legdurvább dekoltázsai a vörös szőnyegről http://www.life.hu/trend/20181219-2018-legdurvabb-dekoltazsai-a-voros-szonyegrol.html2018-ban szexi dekoltázsokból sem volt hiány a vörös szőnyeges eseményeken. Ha le is maradtál róluk, most bepótolhatod, ugyanis összegyűjtöttük a legemlékezetesebbeket! TrendOrigo5 öltözködési tanács szilveszterre, amit jobb, ha megfogadszhttp://www.life.hu/trend/20181211-5-oltozkodesi-tanacs-szilveszterre-amit-jobb-ha-megfogadsz.htmlMinden divattal foglalkozó szilveszteri cikk arról szól, hogy miben lehetsz a legdögösebb, és hogyan csillogj minél feltűnőbben. A bazárok tele vannak miniruhákkal és pántos felsőkkel, sőt, még magas sarkú szandálokat is találtunk, amelyben enyhén szólva is szétfagy az ember. Nézzünk most olyan öltözködési szabályokat, amelyeket tényleg érdemes betartani szilveszter éjszakáján. TrendOrigoElképesztő felvétel: a színpadon gyulladt ki az afrikai szépségkirálynő hajahttp://www.life.hu/trend/20181230-a-szinpadon-gyulladt-ki-az-afrikai-szepsegkiralyno-haja.htmlTragédiával is végződhetett volna a Miss Africa szépségverseny. A győztes haja felgyulladt a színpadon. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.