Golden Globe-díj vörös szőnyeg divatbaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Helyi idő szerint vasárnap este rendezték meg a 76. Golden Globe-gálát, ahol csodálatos estélyi ruhákat, nagy divatbakikat és furcsa férfiöltözeteket is láttunk. A korábbi években is nagyjából ez volt a vörös szőnyeges felhozatal, így mi most 1990-től gyűjtöttük össze a legrondább ruhákat a Golden Globe-ról.
  • Julia Roberts – 1990

Hihetetlen, hogy ez a fotó 29 évvel ezelőtt készült... Julia Roberts ikonikus képei közé tartozik ez az 1990-es kép, amikor is öltönyben vette át az Acélmagnóliák című filmben nyújtott alakításáért járó Arany Glóbuszt.

Julia Roberts Forrás: Getty Images/WireImage/Steve.Granitz/Inactive
  • Gwyneth Paltrow – 1999

1999-ben nyerte meg a legjobb női főszereplőnek járó díjat a Szerelmes Shakespeare-ért Gwyneth Paltrow. Az estélyi jellegű szoknya anyaga borzalmas volt, nem is beszélve arról, hogy felülre kardigánt vett.

Gwyneth Paltrow Forrás: Getty Images/WireImage/Kevin.Mazur/Inactive
  • Gwyneth Paltrow – 2000

Ami a borzalmas öltözéket illeti, Gwyneth Paltrow-nak rögtön a következő évben sikerült dupláznia. Mintha egy buliba igyekezett volna, a Golden Globe vörös szőnyegéhez igencsak alulöltözött volt.

Gwyneth Paltrow Forrás: Getty Images/WireImage/Kevin.Mazur/Inactive
  • Courtney Love – 2000

Courtney Love 19 évvel ezelőtti választása, a melltájékon szétszaggatott ruha egyáltalán nem illett a vörös szőnyeg ünnepélyességéhez. Sokkal inkább közönséges lett az összhatás.

Courtney Love Forrás: Getty Images/WireImage/Kevin.Mazur/Inactive
  • Sarah Jessica Parker – 2003

Inkább Madonnának lett volna való ez a szerelés a 2000-es évek elején, SJP-nek egyáltalán nem állt jól.

Sarah Jessica Parker Forrás: Getty Images/WireImage/2003 Wireimage.com/Kmazur
  • Sharon Stone – 2003

Sharon Stone 2003-as Golden Globe-ra választott ruhája kissé domina stílusú volt, ráadásul még mellbimbót is villantott.

Sharon Stone Forrás: Getty Images/WireImage/Sgranitz
  • Lara Flynn Boyle – 2003

Úgy látszik, 2003 volt a fekete év a Golden Globe-gálák történetében. Ez a balett-táncos szerelés Lara Flynn Boyle-tól meglehetősen borzasztó volt, egyszerűen érthetetlen, hogy esett pont erre a választása.

Lara Flynn Boyle Forrás: AFP/2003 Getty Images/Getty Images
  • Beyoncé – 2003

A legsokkolóbb fotó 2003-ból egyértelműen ez. Hihetetlen, hogy 15 évvel ezelőtt hogy nézett ki Beyoncé, ráaádul a ruhája is olyan, mint egy idejétmúlt ronda menyasszonyi ruha.

Beyoncé Forrás: Getty Images/Frank Micelotta Archive
  • Diane Kruger – 2005

Diane Kruger 2005-ös ruhája is maga a katasztrófa, egy kis hastáncos beütéssel.

Diane Kruger Forrás: Getty Images/WireImage/Sgranitz
  • Cameron Diaz – 2007

Egyedül Cameron Diaz izmos karját irigyeljük erről a fotóról. Az egy dolog, hogy ez a fekete haj nagyon rosszul állt neki, és a smink is borzalmas, de ez a tüllfodrokkal díszített, szabásában is elhibázott ruha rendkívül pocsék választás volt.

Cameron Diaz Forrás: Getty Images/2007 Getty Images/Kevin Winter
  • Helena Bonham Carter – 2011

Ezen a hajkoronán és a ruhán meg sem lepődünk, annyira helenás, a felemás cipő viszont már tőle is túlzás volt.

Helena Bonham Carter Forrás: Getty Images/WireImage/2011 WireImage/George Pimentel
  • Sarah Michelle Gellar – 2012

Szokatlan, és nem is mutat igazán jól a vörös szőnyegen egy ilyen batikolt estélyi, amilyet Sarah Michelle Gellar viselt 2012-ben.

Sarah Michelle Gellar Forrás: Getty ImagesWireImage/2012 Steve Granitz/Steve Granitz
  • Julia Roberts – 2014

Idén Julia Roberts volt a Golden Globe vörös szőnyegének egyik legfényesebb csillaga. Nem így volt ez azonban 2014-ben, amikor egy fekete estélyi alá valamilyen furcsa indíttatásból felvett egy fehér inget.

Julia Roberts Forrás: Getty Images/WireImage/2014 Jeff Vespa/Jeff Vespa
Golden Globe 2019: a dekoltázsok mindent vittek az after party-nhttp://www.life.hu/trend/20190107-golden-globe-2019-a-dekoltazsok-dominaltak-az-after-partyn.htmlA legnagyobb vörös szőnyeges események után az after party-k sem maradhatnak el. A 76. Golden Globe-gálát követően is bulizni indultak a hírességek, ráadásul igencsak lenge ruhákban. Trend--Golden Globe 2019: férfistílus a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20190107-golden-globe-2019-ferfistilus-a-voros-szonyegrol.htmlA legszebb és a legrosszabbul megválasztott estélyi ruhák a mellett a férfiak is stílusos öltözetekkel készültek a 76. Golden Globe-gála vörös szőnyeges bevonulására. Mutatjuk a legemlékezetesebbeket! Trend--Golden Globe 2019: a legrosszabb ruhaválasztások a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20190107-golden-globe-2019-a-legrosszabb-ruhavalasztasok-a-voros-szonyegrol.htmlAhogy az a vörös szőnyeges eseményeken lenni szokott, a 2019-es Golden Globe-gálán sem csak álomszép estélyi ruhákat láthattunk. Most megmutatjuk a legrosszabb választásokat! Trend--Sztárpárok a vörös szőnyegről: 2018 legstílusosabb és legfurcsább párosaihttp://www.life.hu/trend/20190103-2018-stilusos-sztarparjai-a-voros-szonyegrol.htmlA 2018-as év legszebb estélyi ruháit, legsokkolóbb sminkbakijait és a legdurvább dekoltázsait is megmutattuk már, most pedig a legemlékezetesebb sztárpárokon van a sor. Trend--2018 legdurvább villantásai a vörös szőnyegről (18+)http://www.life.hu/trend/20190102-2018-legdurvabb-villantasai-a-voros-szonyegrol.htmlNemcsak durva dekoltázsokkal sokkoltak a sztárok a vörös szőnyegen, kíméletlenül villantottak is. A tavalyi évhez képest talán kevesebb pucér pillanat jutott 2018-ra, de azért nem panaszkodhatunk. Mutatjuk a legemlékezetesebbeket! TrendOrigoGolden Globe 2019: a legszebb ruhák a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20190107-golden-globe-2019-a-legszebb-ruhak-a-voros-szonyegrol.htmlAz Oscar előszobájának mondott Golden Globe-gálát idén 76. alkalommal rendezték meg Hollywoodban. Míg tavaly a fekete ruhák uralták a vörös szőnyeget, idén igencsak színes volt a felhozatal. Mutatjuk a kedvenc estélyi ruháinkat! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.