Rosszul vágták le az indiai lány haját, világrekorder lett belőle – Videó

hajvágás haj Guiness rekord rekord fodrász világrekord
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítása szerint semmiben nem akadályozza 170,5 centis haja a 16 éves Nilanshi Patelt. Hatéves korában rosszul vágták le a haját, úgy döntött, soha többé nem megy fodrászhoz. Most ő a leghosszabb hajú tinédzser a világon. 

A leghosszabb hajú tinédzser világrekordját tartja az India Gudzsarát nevű államában élő Nilanshi Patel. A 16 éves lánynak hatéves korában rosszul vágták le a haját, ezért úgy döntött, soha többé nem ül a fodrász ollója alá.

A Guinnessworldrecords.com szerint a lány hetente egyszer most hajat, fél órába telik, mire megszárítja, majd édesanyja fésüli ki a tincseit, ami egy órába telik. Patel azt mondja, hogy a 170,5 centis haja nem akadályozza a mindennapokban. Általában befonva hordja, amikor asztaliteniszt játszik, kontyba tekeri össze a fején, hogy ne zavarja.

Az édesanyja azonnal támogatta, amikor előállt a nem mindennapi ötlettel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.