Shany Hagan 50 évesen nyer szépségversenyeket fiatalabb versenytársak ellen

fashion week szingli győzelem szépségverseny nyerés szépség Shany Hagan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem zavarja Shany Hagant, hogy versenytársai feleannyi idősek mint ő, hiszen a szépségversenyeken így is maga mögé utasítja őket. Azt mondja, szépségének egyik titka a stresszmentes élet, amit annak köszönhet, hogy 14 éve szingli. 

Három munkahelye volt, és nem sok örömöt talált az életében néhány évvel ezelőtt Shany Hagan. Az 50 éves édesanya egy barátnője tanácsára kezdett el szépségversenyekre járni. Meglepetésére maga mögé utasította feleannyi idős versenytársait - írja a Story Trender.

"Nem akartam elhinni, amikor döntőbe kerültem. Először haboztam, hiszen az anyja lehetnék a többi versenyzőnek. Végül úgy döntöttem, hogy nem veszíthetek semmit, ma pedig már imádom" - mesélte az édesanya, akinek 17 éves fia nem örül túlzottan az új hobbinak.

Shany nyert már első és harmadik díjat is, első versenye a Face of the World volt. A részmunkaidős színésznő elárulta, mi lehet annak a titka, hogy éveket letagadhat a korából.

"Mindig is nyolcas méretet hordtam, de az igazi titok a mézes arcpakolás lehet és az, hogy 14 éve kerülöm a stresszt, hiszen szingli vagyok. Hosszú ideje vagyok egyedül, a fiam nevelésére összpontosítottam ahelyett, hogy új kapcsolatot kerestem volna."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.