fashion week Tücsi frizura göndör haj 10 év kihívás haj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rajongói valószínűleg úgy emlékeznek Tücsire, mint aki mindig is egyenes hajjal szerepelt a képernyőn, ám most megmutatta, hogy milyen az eredeti frizurája.

Már megszokhattuk, hogy az utóbbi napokban a hazai és a külföldi sztárok is hódolnak a legújabb kihívásnak, azaz megmutatják a közösségi oldalaikon, hogyan néztek ki 10 évvel ezelőtt.

Ehhez csatlakozott most Tücsi is, aki jelenleg gyermeket vár. Most hatalmas göndör sörénnyel lepte meg rajongóit. "Az én drága Beusom a telefonjában keresgélt és megtalálta ezt a pár éves fotót. Én nagyon nevettem. Így legalább meg tudom mutatni Nektek, hogy milyen is az eredeti hajam. Oroszlánsörényhez lehetne talán a legjobban hasonlítani. Ti mit gondoltok" - tette fel a kérdést Tücsi.

Heti trendjelentés: Naomi Campbell felismerhetetlen új frizurájávalhttp://www.life.hu/trend/20190118-heti-trendjelentes-szerepel-benne-naomi-campbell-gwyneth-paltrow.htmlA hetet erősen indítottuk, a Critics Choice Awards vörös szőnyegén csodás ruhakölteményeket és divatbakikat is bőven láthattunk. Ezt követően is akadt néhány emlékezetesebb divatpillanat, különös tekintettel Naomi Campbell új frizurájára. Trend--Thylane Blondeau is beszállt a kihívásba: így nézett ki 10 éve gyerekmodellkénthttp://www.life.hu/trend/20190119-thylane-blondeau-is-beszallt-a-kihivasba-igy-nezett-ki-10-eve-gyerekmodellkent.htmlAz utóbbi időben Palvin Barbara magyar modell hasonmásaként emlegetik Thylane Blondeau modellt. Most ő is beszállt abba a kihívásba, amelyben hírességek mutatják meg 10 évvel ezelőtti fotójukat. Így azok is rájöttek, akik elfelejtették: 10 éve őt tartották a világ legszebb kislányának. Trend--Ilyen ruhában találkoztak a sztárok II. Erzsébet királynővel - Fotók!http://www.life.hu/trend/20190115-ilyen-ruhaban-talalkoztak-a-sztarok-ii-erzsebet-kiralynovel-fotok.htmlII. Erzsébet brit királynővel igazi megtiszteltetés találkozni. Ez a találkozó természetesen az udvari protokoll betartása szerint zajlik, ami nem minden esetben jelenti azt, hogy mentes az izgalmaktól. Most összegyűjtöttünk néhány emlékezetes eseményt, amikor a brit királynő világsztárokkal találkozott. TrendOrigoShany Hagan 50 évesen nyer szépségversenyeket fiatalabb versenytársak ellenhttp://www.life.hu/trend/20190116-shany-hagan-50-evesen-nyer-szepsegversenyeket-fiatalabb-versenytarsak-ellen.htmlNem zavarja Shany Hagant, hogy versenytársai feleannyi idősek mint ő, hiszen a szépségversenyeken így is maga mögé utasítja őket. Azt mondja, szépségének egyik titka a stresszmentes élet, amit annak köszönhet, hogy 14 éve szingli. Trend--Liptai Claudia smink nélkül mutatta meg magáthttp://www.life.hu/trend/20190116-liptai-claudia-smink-nelkul-mutatta-meg-magat.htmlLiptai Claudia a családjával egzotikus helyen nyaral. A műsorvezető már szépen lebarnult, és a szeplői is előbújtak. TrendOrigoDavid Beckham zöld szemfestéssel pózolt a Love magazin címlapjánhttp://www.life.hu/trend/20190114-david-beckham-zold-szemfestessel-pozol-a-love-magazin-cimlapjan.htmlDavid Beckhamről meglehetősen szokatlan fotó látott napvilágot. A Love magazin címlapjára zöld szemfestéssel fotózták az egykori futballsztárt. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.