Emma Stone megváltoztatta a frizuráját: teljesen átalakult

frizura haj Emma Stone
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emma Stone nagy meglepetést okozott egy díjátadón, ugyanis teljesen megváltoztatta a frizuráját. 

Emma Stone kis változtatással ért el hatalmas átalakulást, szinte rá sem lehet ismerni a színésznőre a róla megjelent legújabb képek alapján. A tőle megszokott vöröses, hosszú frizurája helyett ugyanis rövid barna hajjal jelent meg egy díjátadón. Ezzel a frizurával már nem tűnik olyan bohókásnak, mint a világosabb, vöröses hajával.

Emma Stone nagyon megváltozott Forrás: AFP/2019 Getty Images/Frazer Harrison
Ez a nő milliókat költ arra, hogy pont olyan ruhatára legyen, mint Katalin hercegnénekhttp://www.life.hu/trend/20190122-ez-a-no-milliokat-kolt-arra-hogy-pont-olyan-ruhatara-legyen-mint-katalin-hercegnenek.htmlA 40 esztendős Janelle Nash mindent megtesz azért, hogy leutánozza Katalin hercegné stílusát. TrendOrigoA parfümviselés szabályai: 5 hiba, amit semmiképpen ne kövess elhttp://www.life.hu/trend/20190121-a-parfumviseles-szabalyai.html"Egy olyan nőnek, aki nem visel parfümöt, nincs jövője" - mondta Coco Chanel, és ki másnak is hihetnénk ilyen dolgokban, mint a nők felszabadítójaként is ismert divattervezőnek. Ha te is imádod az illatokat, akkor nem árt, ha tisztában vagy ezzel az öt gyakori hibával, amit a parfüm vásárlása, illetve viselése kapcsán elkövethetünk. TrendOrigoAlig lehet felismerni Tücsit az eredeti frizurájávalhttp://www.life.hu/trend/20190121-alig-lehet-felismerni-tucsi-az-eredeti-frizurajaval.htmlRajongói valószínűleg úgy emlékeznek Tücsire, mint aki mindig is egyenes hajjal szerepelt a képernyőn, ám most megmutatta, hogy milyen az eredeti frizurája. TrendOrigoBaukó Éva bikinis fotóval kívánt jó éjszakáthttp://www.life.hu/trend/20190121-bauko-eva-bikinis-fotoval-kivant-jo-ejszakat.htmlSzaunában fotózták Baukó Évát. Aprócska bikinije alig takar valamit az alakjából. TrendOrigoCsősz Bogi még az arcára is aranyat ken – Fotóhttp://www.life.hu/trend/20190121-csosz-bogi-meg-az-arcara-is-aranyat-ken.htmlCsősz Bogi igencsak meglepte a követőit a közösségi oldalán: 24 karátos aranyból készült arcmaszkot próbált ki. Trend--Heti trendjelentés: Naomi Campbell felismerhetetlen új frizurájávalhttp://www.life.hu/trend/20190118-heti-trendjelentes-szerepel-benne-naomi-campbell-gwyneth-paltrow.htmlA hetet erősen indítottuk, a Critics Choice Awards vörös szőnyegén csodás ruhakölteményeket és divatbakikat is bőven láthattunk. Ezt követően is akadt néhány emlékezetesebb divatpillanat, különös tekintettel Naomi Campbell új frizurájára. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.