Victoria Beckham vérből készült kréméről mondta el a szakértő, hogy valóban hatásos-e

bőr vér krém Dr. Házi Edina hatóanyag-szakértő Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fél világot sokkolta Victoria Beckham azzal, hogy saját vérének felhasználásával készíttetett magának arckrémet. Dr. Házi Edina hatóanyag-szakértő szerint azonban nem biztos, hogy megérte a szenvedés és a befektetett összeg. 

Saját véréből készíttetett magának hidratáló krémet Victoria Beckham. Ezzel nemcsak rajongóit, hanem a fél világot sokkolta. A Fem3 Café műsorában most dr. Házi Edina hatóanyag-szakértőt kérdezték meg arról, hogy az ilyen készítmények valóban jó hatással vannak-e a bőrre.

A szakértő szerint ez a Drakula-terápia felturbózott változata. „Ilyenkor a páciens vérét lecentrifugálják, a plazmát és a sejtes elemeket különválasztják, és az üledéket, ami képződik, egy kicsit felturbózzák vitaminokkal. Majd ezt követően az arcot tűs mezoterápiával felsértik, és ezt a masszát rákenik” – ismertette a Drakula-terápiát dr. Házi Edina.

Mint mondta, ez az eljárás egy elméleti feltevésen alapul, miszerint a sérülések helyein, ahol vérömleny keletkezik, a sejtépülés, sejtgyógyulási folyamatok beindulnak. A szakértő szerint ennek a terápiának nem sok eredménye van. A Victoria Beckham számára készült krém is ennek az eljárásnak egy még furcsább változata.

„Számomra hihetetlen, hogy bármilyen olyan hatása lenne, hogy magamra merném kenni” – mosolygott a szakértő.

Érthetetlen frizurák, amelyek egyik divatirányzatba sem passzolnak – 1. részhttp://www.life.hu/trend/20190122-erthetetlen-frizurak-melyek-egyik-divatiranyzatba-sem-passzolnak-1-resz.htmlSzinte nincs olyan ember, aki ne érezte volna már, amikor eljött a fodrásztól, hogy nem azt kapta, amit várt. Lehet ez azért, mert a fodrász valamit félreértett, de azért is, mert jó ötletnek tűnt egy extrém frizura, amit már bánunk. Ám jó tudni, hogy mindig van rosszabb. Most olyan firzurákat mutatunk, amelyeknél nem lehet eldönteni, hogy viselője vajon miért akarta, hogy így nézzen ki. TrendOrigoEmma Stone megváltoztatta a frizuráját: teljesen átalakulthttp://www.life.hu/trend/20190122-emma-stone-megvaltoztatta-frizurajat-teljesen-atalakult.htmlEmma Stone nagy meglepetést okozott egy díjátadón, ugyanis teljesen megváltoztatta a frizuráját. Trend--Ez a nő milliókat költ arra, hogy pont olyan ruhatára legyen, mint Katalin hercegnénekhttp://www.life.hu/trend/20190122-ez-a-no-milliokat-kolt-arra-hogy-pont-olyan-ruhatara-legyen-mint-katalin-hercegnenek.htmlA 40 esztendős Janelle Nash mindent megtesz azért, hogy leutánozza Katalin hercegné stílusát. TrendOrigoA parfümviselés szabályai: 5 hiba, amit semmiképpen ne kövess elhttp://www.life.hu/trend/20190121-a-parfumviseles-szabalyai.html"Egy olyan nőnek, aki nem visel parfümöt, nincs jövője" - mondta Coco Chanel, és ki másnak is hihetnénk ilyen dolgokban, mint a nők felszabadítójaként is ismert divattervezőnek. Ha te is imádod az illatokat, akkor nem árt, ha tisztában vagy ezzel az öt gyakori hibával, amit a parfüm vásárlása, illetve viselése kapcsán elkövethetünk. TrendOrigoAlig lehet felismerni Tücsit az eredeti frizurájávalhttp://www.life.hu/trend/20190121-alig-lehet-felismerni-tucsi-az-eredeti-frizurajaval.htmlRajongói valószínűleg úgy emlékeznek Tücsire, mint aki mindig is egyenes hajjal szerepelt a képernyőn, ám most megmutatta, hogy milyen az eredeti frizurája. TrendOrigoBaukó Éva bikinis fotóval kívánt jó éjszakáthttp://www.life.hu/trend/20190121-bauko-eva-bikinis-fotoval-kivant-jo-ejszakat.htmlSzaunában fotózták Baukó Évát. Aprócska bikinije alig takar valamit az alakjából. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.