Alena Kravchenko vágás haj hosszú haj fodrász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
28 éve már, hogy nem látott ollót Alena Kravchenko haja: a nő hosszú fürtjei által lett ismert.

A 33 éves Alena Kravchenko, akit az igazi Aranyhajként is ismerhetünk, 28 éve nem vágatta le a haját, és ebből csinált karriert. A nő kizárólag a hosszú, szőke tincsei miatt vált népszerűvé, és megtiszteltetésnek érzi, ha a mesehőshöz hasonlítják.

Nagyon hosszú már Alena haja Forrás: Insatgram/Alena Kravchenko

Bár már elég ismert, az emberek még mindig megdöbbennek a hosszú haja láttán. Elmondta, meddig tervezi növeszteni, hiszen már így is a földig ér. „Soha nem vágatom le a hajam, mert ez számomra nemcsak külsőség, hanem a lelkem, a belső világom, ami mindig velem lesz” – mondta.

Heti trendjelentés: Nicole Kidman plasztikázott mosolya rémisztőhttp://www.life.hu/trend/20190201-heti-trendjelentes-szerepel-benne-nicole-kidman-emily-blunt-dua-lipa.htmlPamela Anderson hatalmas dekoltázsa mellett kevés izgalmas pillanat jutott a vörös szőnyegre ezen a héten, leginkább csak Emily Blunt rossz választása és Nicole Kidman mosolya borzolták a kedélyeket. Trend--Palotás Petra megmutatta, hogyan festene szőke hajjalhttp://www.life.hu/trend/20190201-palotas-petra-megmutatta-hogyan-festene-szoke-hajjal.htmlMeglepő fotóval rukkolt elő Palotás Petra a közösségi oldalán. Eddig soha nem látott hajszínnel láthatják a rajongói. TrendOrigoA téli hónapok átka: a viszkető, száraz bőrhttp://www.life.hu/trend/20190131-szaraz-borre-is-van-megoldas-igy-apold.htmlA viszkető, száraz bőr kínzó tünetei a téli hónapokban különösen sok embert érintenek. Az extrém időjárási körülmények miatt ilyenkor sokkal nagyobb odafigyelést igényel a bőrünk, ha a kellemetlen panaszokat el szeretnénk kerülni. TrendOrigoMeghan Markle új frizurát villantott – Fotóhttp://www.life.hu/trend/20190131-meghan-markle-uj-frizurat-villantott.htmlMeghan Markle legutóbbi hivatalos programján új frizurát villantott. Trend--Palvin Barbi új hajszínt villantott – fotóhttp://www.life.hu/trend/20190130-palvin-barbi-uj-hajszint-villantott.htmlPalvin Barbi új hajszínnel mutatkozott be a közösségi oldalán. Trend--Férfiak és nők, akik Kim Kardashianra akartak hasonlítani: milliókat költöttek plasztikárahttp://www.life.hu/trend/20190129-ferfiak-es-nok-akik-kim-kardashianra-akartak-hasonlitani-milliokat-koltottek-plasztikara.htmlAki a plasztika megszállottja lesz, még akkor sem tud leállni, amikor már az életét veszélyezteti. Csak egy dolog lebeg a szeme előtt, hogy úgy nézzen ki, ahogy azt ő elképzelte. A következő férfiak és nők példaképe Kim Kardashian, és céljuk, hogy a lehető legjobban hasonlítsanak rá. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.