A top 5 legmegosztóbb és legsokkolóbb ruha a Story Gálák történetéből

Story Gála vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar sztárvilág egyik legfontosabb eseménye a Story Gála, amelyet minden év februárjának második szombatján rendeznek meg. Idén 20. alkalommal követhetjük végig a gála eseményeit a vörös szőnyegtől a díjátadón át a partiig. A jubileumi esemény alkalmából különböző válogatásokkal készültünk, amelyekben sorra vesszük Medveczky Ilona legsokkolóbb alakításait, a legméretesebb dekoltázsokat és az elmúlt évek legmegosztóbb ruháit is. Az utóbbiak következnek most!
  • Ördög Nóra - 2013

Minden tiszteletünk Ördög Nóráé és Náray Tamásé, de ez a 2013-as rózsás ruha bizony nem volt a kedvencünk. Megosztó darab lett.

Ördög Nóra egy egész rózsakertet viselt magán, 2013 Forrás: Próbakő Kommunikáció
  • Kiszel Tünde - 2014

Nehéz mindössze egy ruhát választani Kiszel Tündétől, de a legsokkolóbb talán a 2014-es választása volt. Tünde általában hasonló királynős estélyiben jelent meg a gálákon, de ezzel a darabbal sikerült még rátennie néhány lapáttal: a rózsaszín árnyalat, a sok fodor, a színes kristályok és a szatén-tüll kombináció eléggé borzalmas összhatást eredményeztek.

Kiszel Tünde Barbie babaként ment a bálba, 2014 Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu
  • Szandi - 2014

Az énekesnő 2014-es ruháját egyáltalán nem tudjuk hova tenni. A mellrészt díszítő műszőr, az áttetsző anyag a hastájékon, a fodros szoknya, a mini szabás, a műszőrme visszaköszönése karkötőként és cipődíszként, a harisnya színe mind-mind hozzátettek a csúfos összképhez.

Szandi 2014-es ruháját egyáltalán nem tudjuk hova tenni Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
  • Cinthya Dictator - 2015

A 2015-ös év legnagyobb dobása Cinthya Dictatoré volt. A fiatal művészt daganatos betegsége inspirálta az emberi hajból készült ruha viselésére, a kezelése alatt ugyanis rengeteg haja kihullott, így a gyógyulása után legalább egy estére csupa hajba akart öltözni.

Cinthya Dictator hajruhája, 2015 Forrás: Zsigmond László/Life.hu
  • Medveczky Ilona - 2017

Ahogy Kiszel Tündénél, úgy Medveczky Ilonánál sem könnyű egyetlen ruhát kiemelni a sok közül. A legmegosztóbb ruhája azonban mégis a 2017-es darab lehetett. Későbbi hírekből kiderült, hogy nem is ezt akarta viselni eredetileg, az utolsó pillanatban azonban visszamondta az egyedileg neki készült estélyit. Végül egy régi fellépőruháját viselte, ami igencsak sokat megmutatott a művésznő alakjából és domborulataiból.

Medveczky Ilona 2017-ben Forrás: Polyák Attila/Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.