Story Gála 2019: Kulcsár Edina megmutatta dekoltázsát és ékszereit

Forrás: Polyak Attila/Origo -
Story Gála 2019 dekoltázs ruha Kulcsár Edina Story Gála ékszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 20. Story Gálára indult Kulcsár Edina is, aki egy videóban mutatta meg izgalmas dekoltázsát és gyönyörű ékszereit. 

Elvégezte a külsején az utolsó simításokat Kulcsár Edina, és elindult a 20. Story Gálára a Szépművészeti Múzeumba.

Videóban mutatott meg néhány részletet a szettjéből, így láthatjuk, hogy gyönyörű ékszereket visel, de azt is, hogy egy piros ruhában lesz, amely látni engedi gömbölyded dekoltázsát is. Gyönyörű, dús haját feltűzte, igencsak szexi lett az összhatás.

Amikor megérkeztek Csutival a rendezvényre, láthattuk, hogy bár valóban mélyel dekoltált ruhát visel, mégsem mutat túl sokat.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Az utolsó simítások is készen vannak. Kezdődhet a Story Gála

Szabó-Kulcsár Edina ❤️ (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés,

Kulcsár Edina és Csuti a Story Gálán Forrás: Polyak Attila/Origo
Story Gála: Varga Iza a szolid elegancia mintaképe idénhttp://www.life.hu/trend/20190209-story-gala-varga-iza-a-szolid-elegancia-mintakepe-iden.htmlNem túlzás kijelenteni, Varga Izabellának minden jól áll. TrendOrigoStory Gála 2019: elképesztően néz ki Marenec Fruzsina frizurájahttp://www.life.hu/trend/20190209-story-gala-201-elkepesztoen-nez-ki-marenec-fruzsina-frizuraja.htmlA szombat esti Story Gálán az Instagram-posztja tanúsága szerint Marenec Fruzsina is ott lesz. A műsorvezető túlzás nélkül csodásan néz ki, legalábbis ami a sminkjét és a frizuráját illeti. Alig várjuk, hogy azt is megnézhessük, milyen ruhát visel. Trend--Így szépítkezik a Story Gála előtt Varga Izabellahttp://www.life.hu/trend/20190209-story-gala-2019-fatyolmaszkban-varga-izabella.htmlFebruár 9-én este rendezik meg a 20. Story Gálát. A celebek már elkezdték a készülődést, közülük többen a közösségi oldalukon mutatják meg, milyen ruhát választottak, vagy hogyan szépítkeznek. Varga Izát szinte meg sem lehet ismerni a maszk alatt. Trend--Medveczky Ilona a Story Gála dívája: ruhák, amelyekre egy életen át emlékezni fogunkhttp://www.life.hu/trend/20190208-medveczky-ilona-a-story-gala-divaja-ilyen-ruhakat-viselt-az-elmult-evekben.htmlA magyar sztárvilág egyik legfontosabb eseménye a Story Gála, amelyet minden február második szombatján rendeznek meg. Idén 20. alkalommal követhetjük végig a gála eseményeit a vörös szőnyegtől a díjátadón át a partiig. A jubileumi esemény alkalmából különböző válogatásokkal készültünk, amelyekben sorra vesszük a legméretesebb dekoltázsokat, az elmúlt évek legmegosztóbb ruháit, és Medveczky Ilona legsokkolóbb alakításait is. Az utóbbiak következnek most! TrendOrigoA top 5 legmegosztóbb és legsokkolóbb ruha a Story Gálák történetébőlhttp://www.life.hu/trend/20190208-a-legmegosztobb-es-legsokkolobb-ruhak-a-story-galak-tortenetebol.htmlA magyar sztárvilág egyik legfontosabb eseménye a Story Gála, amelyet minden év februárjának második szombatján rendeznek meg. Idén 20. alkalommal követhetjük végig a gála eseményeit a vörös szőnyegtől a díjátadón át a partiig. A jubileumi esemény alkalmából különböző válogatásokkal készültünk, amelyekben sorra vesszük Medveczky Ilona legsokkolóbb alakításait, a legméretesebb dekoltázsokat és az elmúlt évek legmegosztóbb ruháit is. Az utóbbiak következnek most! TrendOrigoA legdurvább dekoltázsok a Story Gálák történetébőlhttp://www.life.hu/trend/20190208-a-legdurvabb-dekoltazsok-a-story-galak-tortenetebol.htmlA magyar sztárvilág egyik legfontosabb eseménye a Story Gála, amelyet minden február második szombatján rendeznek meg. Idén 20. alkalommal követhetjük végig a gála eseményeit a vörös szőnyegtől a díjátadón át a partiig. A jubileumi esemény alkalmából különböző válogatásokkal készültünk, amelyekben sorra vesszük az elmúlt évek legmegosztóbb ruháit, Medveczky Ilona legsokkolóbb alakításait és a legméretesebb dekoltázsokat is. Az utóbbiak következnek most! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.