BAFTA 2019: Katalin hercegné maga mögé utasította a filmsztárokat

BAFTA Katalin hercegné vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly még a fekete szín uralta a BAFTA vörös szőnyegét, idén változatosabb képet kaptunk, habár kevesebb volt az igazán stílusos és szép ruha. Mutatjuk a legemlékezetesebbeket!
  • Már-már hagyomány, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg is részt vesz a brit filmakadémia díjátadóján. A hercegné ezúttal is kitett magáért, a félvállas fehér ruha csodásan állt rajta.
Katalin hercegné Forrás: FilmMagic/2019 Neil Mockford/Neil Mockford
  • Kifejezetten szerettük még Irina Shayk maszkulin stílusú, mégis nagyon elegáns választását.
Irina Shayk Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Pascal Le Segretain
  • Margot Robbi ruhája sokkal jobb lett volna, ha a vállára már nem kerül tüll, és jobban érvényesül a csodás, kristályokkal díszített ruha.
Margot Robbie Forrás: FilmMagic/2019 Neil Mockford/Neil Mockford
  • Hiányoltuk Cate Blanchett szőke haját, ez a barna kissé sötét hozzá, ráadásul a ruhája sem volt a kedvencünk.
Cate Blanchett Forrás: Samir Hussein/WireImage/2019 Samir Hussein/Samir Hussein
  • Salma Hayek stílusáért általában nem vagyunk oda, de ez az aszimmetrikus ruha most telitalálat volt.
Salma Hayek Forrás: WireImage/2019 Karwai Tang/Karwai Tang
Rachel Brosnahan Forrás: Getty Images/2019 Jeff Spicer/Jeff Spicer
  • Lily Collins outfitje egy kissé összevisszaságnak tűnik: ez a három eltérő réteg, a duchesse zakó, a virágos szoknya és alul a csipke túl sok volt.
Lily Collins Forrás: WireImage/2019 Karwai Tang/Karwai Tang
  • Ha már az összevisszaságnál tartunk, Lucy Boynton ruhája is kissé kusza volt.
Lucy Boynton Forrás: WireImage/2019 Karwai Tang/Karwai Tang
Grammy 2019: ruhamustra a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20190211-grammy-2019-ruhamustra-a-voros-szonyegrol.htmlA Grammy-gálák minden évben tartogatnak izgalmas vörös szőnyeges pillanatokat. A 61. díjátadó is bővelkedett jelmezszerű ruhákban, meglepő outfitekben. Mutatjuk őket! Trend--Story Gála 2019: az 5 legszebb estélyi ruhahttp://www.life.hu/trend/20190210-story-gala-2019-a-top-5-legszebb-estelyi-ruha.htmlNemcsak dekoltázsokról és kevésbé jó ruhaválasztásokról tudunk beszámolni a 20. alkalommal megrendezett Story Gála kapcsán, hanem bizony csodálatos estélyi ruhákról is. Mutatjuk, hogy az idén kik voltak a legszebbek, és azt is eláruljuk, melyik magyar tervező volt nálunk a befutó! Trend--A top 5 legmegosztóbb és legsokkolóbb ruha a Story Gálák történetébőlhttp://www.life.hu/trend/20190208-a-legmegosztobb-es-legsokkolobb-ruhak-a-story-galak-tortenetebol.htmlA magyar sztárvilág egyik legfontosabb eseménye a Story Gála, amelyet minden év februárjának második szombatján rendeznek meg. Idén 20. alkalommal követhetjük végig a gála eseményeit a vörös szőnyegtől a díjátadón át a partiig. A jubileumi esemény alkalmából különböző válogatásokkal készültünk, amelyekben sorra vesszük Medveczky Ilona legsokkolóbb alakításait, a legméretesebb dekoltázsokat és az elmúlt évek legmegosztóbb ruháit is. Az utóbbiak következnek most! TrendOrigoStory Gála 2019: Ők voltak az este dekoltázskirálynői http://www.life.hu/trend/20190210-story-gala-2019-ok-voltak-az-este-dekoltazskiralynoi.htmlAhogy az elmúlt években is bővelkedett a Story Gála villantós dekoltázsokban, úgy a 2019-es, 20. alkalommal megrendezett gála is tartogatott hasonló izgalmas pillanatokat. Mutatjuk az idei estély dekoltázskirálynőit! TrendOrigoRuhamustra a New York-i amfAR-gáláról: Kim Kardashian és Mihalik Enikő is tiszteletét tettehttp://www.life.hu/trend/20190207-amfar-gala-new-york-ruhamustra-a-voros-szonyegrol.htmlAz AIDS-kutatásért alapítvány egy évben több alkalommal is megrendezi az amfAR-gálát. A két leghíresebb esemény a New York-i, illetve a Cannes-i filmfesztivál alatt tartott vörös szőnyeges ünnepség. Minden év februárjában az előbbivel indul az alapítvány rendezvénysorozata, a New Yorki-i esemény legemlékezetesebb sztárjait és azok ruháit mutatjuk most meg. TrendOrigoMedveczky Ilona a Story Gála dívája: ruhák, amelyekre egy életen át emlékezni fogunkhttp://www.life.hu/trend/20190208-medveczky-ilona-a-story-gala-divaja-ilyen-ruhakat-viselt-az-elmult-evekben.htmlA magyar sztárvilág egyik legfontosabb eseménye a Story Gála, amelyet minden február második szombatján rendeznek meg. Idén 20. alkalommal követhetjük végig a gála eseményeit a vörös szőnyegtől a díjátadón át a partiig. A jubileumi esemény alkalmából különböző válogatásokkal készültünk, amelyekben sorra vesszük a legméretesebb dekoltázsokat, az elmúlt évek legmegosztóbb ruháit, és Medveczky Ilona legsokkolóbb alakításait is. Az utóbbiak következnek most! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.