Story Gála 2019: a Life.hu olvasói szerint Marton Adrienn volt a legszebb

fashion week Story Gála 2019 Görög Zita Rubint Réka legszebb Story Gála Marton Adrienn
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csodás ruhákban vonultak be a hazai hírességek a 20. Story Gálára, amelyet február 9-én tartottak a Szépművészeti Múzeumban. A Life.hu olvasói megszavazták, hogy ki volt a bál szépe, íme a három dobogós. 

Idén is kitettek magukért a magyar hírességek, hiszen szebbnél szebb ruhákban jelentek meg a 20. Story Gálán. Görög Zita például egy tűzpiros estélyiben érkezett, és a pózolást sem bízta a véletlenre, a Szépművészeti Múzeum lépcsőjén fekve mutatta meg magát a kamerának.

Ugyan bálkirálynőt nem választottak a rendezvényen, a Life.hu olvasói megszavazták, hogy szerintük ki a bál szépe. Az első helyen Marton Adrienn gasztroműsorvezető végzett, aki a szavazatok 26 százalékát söpörte be. A Story Gálára férjével, Edvin Marton hegedűművésszel érkezett egy Merő Péter által tervezett ruhában.

Marton Adrienn lett a bál szépe a Life.hu olvasói szerint Forrás: Polyak Attila/Origo

A képzeletbeli dobogó második fokára a már említett Görög Zita modell állhatott fel, aki a szavazatok 21 százalékát tudhatja magáénak. A harmadik helyezett pedig Rubint Réka lett, aki tavaszi színekben játszó, virágos estélyiben jelent meg férje, Schobert Norbert oldalán. Övé lett az olvasói szavazatok 14 százaléka.

Görög Zita a 20. Story Gálán Forrás: Polyak Attila

Rubint Réka Forrás: Polyak Attila

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.